Greta és a lábnyom

2019. augusztus 23. 16:20

Micsoda hülyeség az, hogy most valakik elkezdenek a lábnyomok ellen hadakozni.

2019. augusztus 23. 16:20
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Nincs objektíven átélt valóság. A leghétköznapibb tényt, például egy közlekedési balesetet is másként mondanak el a résztvevők és a szemlélők, emberi és érzelmi kötődéseiktől függően. Ezért nincs objektív, más szóval, független újságírás sem. Álszent és őszinte újságírás van. Az álszent újságírás úgy tesz, mintha objektív tényeket közvetítene, miközben manipulálja a valóságot.

Lásd például a genderlobbi, a migránslobbi vagy újabban a klímalobbi tevékenységét. Az őszinte újságírás nyíltan vállalja, hogy milyen érdekeket szolgál, például a nemzet többségének vagy éppen kisebbségének érdekeit, és ebből a szemszögből közvetíti a valóságot. Én ebben az újságírásban hiszek, ezt követem.

Itt van például ez a kis svéd lány, a neve nem fontos, úgyis elfelejtjük holnap, aki egy pillanatra a világ egyik legfontosabb szereplője lett, pontosan nem tudni, mi okból, mert amiket mond, azon túlmenően, hogy melegszik a klíma, ha ugyan melegszik valóban, és erről azok tehetnek, akik éppen élnek, akkora közhely, hogy nem tudunk mit kezdeni vele. Elvégre az emberiség általa is elátkozott ökológiai lábnyoma a dolog természetéből fakad. Akinek van lába, annak van lábnyoma. Lett légyen ember, ragadozó vagy éppen kérődző állat, esetleg rovar. Minden élőlénynek, amennyiben van lába, van lábnyoma. Így akarja ezt a Bölcs Természet. Így alkotta meg ezt számunkra a Föld nevű bolygóval együtt a Mindenható.

Micsoda hülyeség az, hogy most valakik elkezdenek a lábnyomok ellen hadakozni. Jönnek a klímavédők, ezek az új fanatikusok, odaállnak a legelő szélére, és bekiáltanak a füvön kérődző teheneknek: „Ha nem zabálnátok annyi füvet, nem finganátok tele metánnal a világot!” A tehenek erre hülyén néznek. Két okból is. Egyrészt mert minden tehén von Haus aus hülyén néz, másrészt mert ha tudna is gondolkodni, képtelen volna felelni arra a kérdésre, hogy ha a megzabált fűből főtermékként tehéntej lesz, amire az emberiség igényt tart, melléktermékként viszont metán, amire meg nem, akkor most mit csináljon? Ne egyen füvet? Hanem mit egyen? Egyen tejterméket, és akkor füvet fog szarni és oxigént fingani?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2019. augusztus 24. 06:38
Gréta, a kurva anyád!!! :)))
Harangláb
2019. augusztus 23. 21:43
Gondolkozom, melyik a veszélyesebb, Greta lábnyoma, vagy a lábszaga?
hátakkor
2019. augusztus 23. 18:56
"a megzabált fűből főtermékként tehéntej lesz, amire az emberiség igényt tart" Kreált igény. Tehéntejre csak a borjaknak van szüksége. Az emberiségnek semmi szüksége rá. Mint sok minden másra sem.
atila68
2019. augusztus 23. 18:25
A klímanáci az új balliberálbolsevik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik