Jellemző a reakció: indoklás helyett idézés!

2019. augusztus 22. 17:57

Többek közt az ilyenek miatt van szükség arra, hogy visszavegyük Terézvárost a Fidesztől.

2019. augusztus 22. 17:57
Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

„Még július végén tartottunk közös sajtótájékoztatót a Párbeszéd Magyarországért politikusával Hassay Zsófia VI. kerületi fideszes polgármester budai villája előtt.

Temesvári Szilvia arról beszélt, hogy vagyonnyilatkozatai alapján nem értjük, Hassaynak miből sikerült egy ekkora házat vásárolnia, ezért vagyonnyilatkozat-vizsgáló bizottság összehívását kezdeményeztük.

Én a konkrét eset kapcsán az átláthatóság fontosságáról beszéltem – arról, hogy a demokrácia működéséhez szükséges alapvető bizalom fenntartásához szükséges általában az önkormányzat költségvetésének és speciálisan a polgármester jövedelmi viszonyainak teljes átláthatósága.

Bár sajtótájékoztató miatt erre nincs jogi lehetőség, mégis eljárást indítottak ellenünk gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Úgy tűnik, a terézvárosi Fideszt érzékenyen érinti a téma. Többek közt az ilyenek miatt van szükség arra, hogy visszavegyük Terézvárost a Fidesztől: október után a kerület polgármestere Soproni Tamás lesz, és minden gyanús ügyet ki fognak vizsgálni.

Jellemző a reakció: indoklás helyett idézés!

A mi válaszunk csak egy lehet: Hassay helyett Soproni Tamást!

(Utólagos betoldás: persze ez nagyrészt feltételezés – a szabálysértési idézésben csak azt jelölték meg, hogy a megsértettem a gyülekezési jogot – azt nem kötelező megjelölni, hogy mikor és hol tettem ezt. Nem nagyon tudtam másra gondolni, amiben a második kerület az illetékes, illetve Temesvári Szilvia is kapott idézést – ebből következtettem egyelőre csak arra, hogy ez lehet a sajtótájékoztató lehet az ok.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2019. augusztus 23. 13:33
Én nem tartom hihetetlennek, hogy ekkora házat tudott venni saját megtakarításából. Végülis nem egy segédmunkási fizut kap. Főleg ha még otthonról is jól volt eleresztve. Amit furcsállok, hogy terézvárosi polgármesterként Budán lakik. Ennél már csak Demszky volt furcsább, aki főpolgiként Budakeszin (vagy hol) lakott.
atila68
2019. augusztus 23. 11:35
Így is van, nagyon helyes! Négyzetméter kvótát, és akinek nagyobb ennél az ingatlanja, vagy az indokoltnál több van neki (természetesen a momentánosok döntik el mi az indokolatlan) attól azt elkobozzuk! Akinek túl nagy a lakása oda társbérlőket telepítünk!
puszika
2019. augusztus 23. 11:34
Megint csak találgatsz köcsög! Semmi konkrétum azon kívül,hogy TÖRVÉNYT SÉRTETTETEK!!!!! Ezek vagytok!!
Kandeláber
2019. augusztus 23. 09:57
Te féreg, a maszop-szadesz koalíció idején a 2006 októberi események után fiatalok százait ítélték végrehajtandó vagy felfüggesztett börtönre azért, mert "lehajoltak, feltehetően kőért hogy megdobják a rendőröket". Azóta minden választást elvesztettetek, remélhetőleg marad a trend, hiába nincs már szdsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik