Liberális blöff a falunapról

2019. augusztus 22. 18:36

A homoszexuálisok társadalmi csoportja ellen a magyar állam soha nem lépett fel.

2019. augusztus 22. 18:36
Horváth K. József
Magyar Nemzet

„A bagoly mondja verébnek mondást Szél Bernadett Nem így akarunk élni! című blogbejegyzése juttatta eszembe. Szél újat ezúttal sem tud mondani a körülöttünk lévő, nagyon is rendezett, biztonságos és békés világunkról, alaptörvényünkhöz illő közállapotainkról. Ezért aztán egy falunapi atrocitást, egy szivárványszínű táskás lány pofonverését használta fel arra, hogy lesújtó véleményt fogalmazzon meg a szerinte gyűlöletkeltő Orbán-kormányról. Fogalmam sincs, hogy az ominózus napon még hány ember kapott fülest országszerte, s hogy azoknak mi volt a motivációja.

Az ember természetesen kapásból elítél minden tettlegességet. Ám hogy a sok száz falunapi vagy más rendezvényen elcsattant pofonból csak ez az egy kapott nyilvánosságot, annak sajátos oka lehet. A homoszexuálisok társadalmi csoportja ellen a magyar állam soha nem lépett fel, semmiféle gyűlölködés nem kapcsolható Orbán Viktor kabinetjéhez velük szemben. Sőt! A magyar jogrend biztosítja az azonos ne­műek számára a békés, biztonságos együttélés lehetőségét is. Ha tetszik, a jogot a szabad szerelemre.

Az erőszakos jogkövetelés éppen az azonos neművel párkapcsolatban lévőktől származik, akik szerint őket bizony még annál is több jog illeti meg, mint amennyit a természet biztosít számukra. A legutóbbi Pride-ot is nagyszámú ellenzéki politikus, országgyűlési képviselő kereste fel, a lelki összetartozás jelképeként büszkén viselve a legkülönbözőbb szivárványos maskarákat, hogy a parlamentet járt emberek révén kvázi legitimálják, hogy ez a zajos csinnadratta szerintük nagyon is jogos követelésekért szerveződött. Még az a különösen szomorú eset is megtörtént, hogy Dobrev Klára a két kiskorú gyermekét is elvitte a demonstrációra, és ott azzal büszkélkedett, hogy a gyerekei is a szeretetre szavaznak a gyűlölet helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2019. augusztus 23. 17:51
Azért a "soha" ebben a formában nem teljesen igaz... 1984-ig a homoszexuális cselekmények büntetendőek voltak.
nospicker
2019. augusztus 23. 13:46
"Tény, hogy a magyar alaptörvény azt teszi lehetővé, amit maga a természet is biztosít: az utódnemzés képességét bíró külön neműek házasságát" wow szóval a meddő heteroszexuális párok nem házasodhatnak? Nem emlékszem erre a passzusra az Alaptörvényben...
nospicker
2019. augusztus 23. 11:58
Wrong on so many levels
áfonya
2019. augusztus 23. 03:37
Momentum párt volt szdsz liberális utódok soros ügynökök,donát lány a cseh kató külföldön soros pénzén kiképzett ügynökök . Európát sújtó megszállás amerikai terv beépített ügynökökkel .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik