El-selejtező: Gólnélküli döntetlent játszott a Fradi a Suduvával

2019. augusztus 22. 21:54

A visszavágó győztese bejut a kupa csoportkörébe.

2019. augusztus 22. 21:54

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott csütörtökön a litván Suduva vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában. A budapesti visszavágót jövő csütörtökön a Groupama Arénában rendezik 20 órától. A párharc győztese a második számú európai kupasorozat csoportkörében szerepelhet, ami a Ferencvárosnak ezt megelőzően 15 éve sikerült.

Valamelyest jobban kezdett a litván bajnok, de a Ferencváros hamar rendezte a sorait, így kiegyenlítetté vált a mérkőzés, miközben a vendégcsapat birtokolta többet a labdát. A kezdeti bizonytalankodás után a zöld-fehérek kiválóan szűrték a hazai akciókat, így a Suduva nemigen jutott el Dibusz kapujáig, azonban a Ferencváros támadásaiból is hiányzott a kreativitás, így nem született gól a szünetig.

A folytatásban fokozódott a magyar együttes mezőnyfölénye, ugyanakkor helyzetekben ez nem nyilvánult meg, mert a litvánok továbbra is szervezetten védekeztek, támadásokra ezzel együtt nem futotta az erejükből. Az utolsó negyedórában a Ferencváros mindent megtett a győztes gól megszerzéséért, akadtak helyzetei is, de a litván kapusnak nem kellett bravúrt bemutatnia, hogy megóvja kapuját, így a jövő csütörtöki, budapesti visszavágóra maradt a döntés.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2019. augusztus 23. 13:12
Nem lep meg. Gyenge magyar foci. Amilyen a nemzet, olyan a foci.
OberEnnsinnen
2019. augusztus 23. 11:48
Őszintén? Már tavaly is a Videoton bunkerfocijánál csak néztem ki a szememen... A tegnapi meccs? Az FTC az első, a Ludororec-meccsen mutatott valamit. Azóta: csak lefelé és lefelé. Őszintén? Inkább szurkolok most már annak, hogy idehaza égjenek, essenek ki, mert ez a pöcegödörmagyarfutball csak egyvalamire érdemes. A teljes felszámolásra, teljesen új emberekkel. Láttam a Slaviát, a Dinamót, a Crvenát, a Kolozsvárt, de több nmás közép-európai csapat, döntően hazai futballistákkal összehasonlíthatatlanul nézhetőbb, mint a Rebrov-féle KrajnaFTC... De a Dollé még rosszabb volt. Vége. Ott az Újpest, a nulla közepe... és a többi...
KannibálTatárÚr
2019. augusztus 23. 09:39
Én az első félídővel elégedett voltam! (Átaludtam).
hentes
2019. augusztus 23. 08:28
A végeredmény számít. A visszavágón dicsőséges fagyi győzelem várható a suduki ellen. Aztán a csoportkörben jöhetnek az 5-6:0 fagyi zakók. hehehe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik