Porga Gyula: Veszprém legsikeresebb időszaka a 2014 utáni

2019. augusztus 21. 14:14
A legjobb és legmodernebb magyar városok egyik a megyeszékhely – hangzott el egy veszprémi sajtótájékoztatón.

A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt – jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje a Fidesz-KDNP pártszövetség helyi választókerületi jelöltjeit bemutató szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján.

Porga Gyula – aki jelenleg is a város polgármestere – az elmúlt öt év sikerei miatt bízik abban, hogy méltán kérhetik újra a bizalmat a megkezdett munka folytatásához az októberi helyhatósági választásokon. Kiemelte: nincs olyan területe a városnak, ahol ne történtek volna jelentős beruházások az elmúlt években. Egészségügyi, oktatási intézmények épültek és újultak meg, utakat, kerékpárutakat építettek és sikereket értek el a közösségépítésben is – közölte.

A különféle magyarországi élhetőségi rangsorok mindegyikében az első három között szerepel a város, az európai virágosítási versenyben arany minősítést, a Séd-völgyi rehabilitációért különdíjat vehettek át, valamint Veszprém elnyerte elnyerte az Európa kulturális fővárosa címet is 2023-ra –mondta Porga Gyula.

A következő ciklus feladatai között a kormánypárti polgármesterjelölt az Európa kulturális fővárosa program sikeres végrehajtását, a Modern városok programban előttünk álló fejlesztések megvalósítását, illetve a Veszprém integrált városfejlesztési programjában megfogalmazott célok elérését nevezte a legfontosabbnak.

Porga Gyula kiemelte: fontos, hogy egy képviselő-testület leképezze a város társadalmát, ezért képviselőjelöltjeik egyharmada nő, és szintén harmaduk 35 év alatti.

(MTI)

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha a helyi választópolgárok is így értékelik, akkor az ellenzéki hergelés hatástalan lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés