Megérkezett Merkel Sopronba

2019. augusztus 19. 10:37

Szijjártó Péter fogadta.

2019. augusztus 19. 10:37

Harminc éve rendezték meg a Páneurópai Pikniket, az évforduló alkalmából Sopronba látogat Angela Merkel és Orbán Viktor is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2019. augusztus 19. 18:29
Ez a Merkel is egy lelkes határnyitogató.
Menhetten
2019. augusztus 19. 11:58
Nektet be tudta adni, hogy hogy ő küzdött a világgal és kiszabadította a Szovjetunió fogságából Magyarországot. Nem küzdött, építgette a karrierjét először a KISZ-ben, aztán a Fideszben. Figyelte, hová álljon, hol remélhet hasznot. Éppen mint most. Hornéknak egyébként nem kellett törleszkedniük senkihez. Orbánnak sem kellene sem Németországhoz, sem Oroszországhoz, sem Kínához. Mégis ezt teszi! És még csak véletlenül sem az ország, hanem a saját érdekében. Szóval ha megfeszülnek az udvari firkászok, Orbán akkor sem határbontóként, hanem határépítőként fog bevonulni a történelembe. Lábjegyzetként, és nem a dicsőség lapjaira.
amaurote
2019. augusztus 19. 11:52
Nagyon jó! Geresztény Orbán végre beszélhet a pogány Merkellel, és hirdetheti neki az evangéliumot, ezáltal a pogány Merkel megtér, és Európát visszavezeti Grisztus Urunkhoz a gereszténységbe, ezáltal Európa megmenekül! Ámenhejehuja! XD
koronaszepe
2019. augusztus 19. 11:24
Merkel zseniális politikus, erről meggyőződhettünk a legutóbbi bizottsági elnök jelölés/választás kapcsán is. A régi mondás jut eszünkbe, miszerint "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik