Botrány!

2019. augusztus 18. 12:44

Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához.

2019. augusztus 18. 12:44
Szél Bernadett
Facebook

„Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához. A kormány szélsőséges politikájának egyik bizonyítéka az, hogy Takarónak egyáltalán köze lehet az oktatáshoz, merthogy a közelébe sem szabadna engedni, miközben jól mutatja, mit gondol a fidesz a hazafiasságról, hogy egy nyíltan nácibarát emberre bízzák a »hazafias szempontok« érvényesülését az oktatásban.

Botrány!

Közérdekű adatkérésemre a felelős minisztérium direktben letagadta, hogy foglalkoztatná a szélsőjobbos irodalomtörténészt, ezt követően a nyakukra jártam telefonon, hogy ha ők nem, akkor mégis ki, szerintem a fél intézménnyel beszéltem, mindig más hívott vissza, de nem voltak hajlandóak értelmezhető választ adni.

Csak annyit ígérhetek nekik: folytatjuk, mert számomra politikusként és emberként is elfogadhatatlan, hogy egy szélsőséges nézeteket valló ember befolyással lehet arra, hogy mit tanítunk a gyermekeinknek. Ezeket az időket semmilyen eszközzel sem engedhetjük visszaszivárogni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsm99
2019. augusztus 21. 07:41
A sok gyalázkodó, mint pl. az agyalágyult Bernike, arra sem lenne méltó, hogy Takaró cipőjéről lenyalja a kutyaszart! Takarónak a kisujja körmében több tudás van mint a sok balliberálfasisztabolsi agyhelyében együtt!
makapaka2
2019. augusztus 20. 20:12
Ez a Szél egy korlátolt, hazug némber!
néhai Ch.Pilot
2019. augusztus 19. 18:46
"Botrány!" Az. Egy repedtsarkú, olcsó bolsi kurva rágalmazza a tudós és hazafi irodalomtörténészt.
akiaki
2019. augusztus 19. 18:16
de hát Szél is nácibarát, sőt NÁCI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik