Örüljünk?

2019. augusztus 18. 17:19

Lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.

2019. augusztus 18. 17:19
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Orbán veje, a hercegi pár tagja a lopott milliárdokból most 35 millióért egy életmentő műszert kegyeskedett venni a gyermekklinikának. Örüljünk?

Maximum annak, hogy az ELIOS LED-lámpáin keresett 3,5 milliárd EGY SZÁZALÉKÁT a közjóra fordította. De nem beszéltünk még a HCS Experts fél milliárdjáról (sok jel mutat arra, hogy az a Microsoft-botrányban született), a vérplazma bizniszről, arról, hogy az adományozó cég (BDPST Group Ingatlanfejlesztő) tulajdonában mennyi palota van, a bagóért szerzett 500 hektár állami földről és – gondolom – még sok egyéb dologról sem.

És arról sem beszéltünk, hogy ha nem lemutyizott közbeszerzéseken, kétszeres áron venné az állam az EU támogatásokból az orvosi műszereket, akkor pont kétszer annyi fejlesztés történhetett volna az egészségügyben az európai pénzekből – és akkor nem lenne szüksége a professzoroknak a kisherceg lopott pénzének töredékéért hálálkodni.

Talán van még egy örülni való: lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet és a propaganda mesterek javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székelyszó
2019. augusztus 21. 11:56
Egymás pocskondiázása helyett, követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy a politikusok miként jótékonykodnak. ...Biztos vagyok benne, hogy meglepő lenne az Orbán család vagy Mészáros család milyen nagyságrendben ad támogatást jótékonyságra és nagyon nevetséges lenne pl Hadházy, Fegyőr, Szél Bernadett jótékonysági listája...jó lenne, ha ebben versenyeznének ők is és mi is...egymás pocskondiázása helyett...kevésszer hangzik el, hogy Orbán Viktor felesége jószolgálati nagykövet, hogy Áder János felesége milyen áldozatos munkát folytat...pedig ettől javulna ám a politikai kultúra...
Peter8811
2019. augusztus 21. 05:37
Örüljünk? Persze én még egy lyukas zokninak is tudok örülni, főleg akkor, ha a te lábadon van.
Bűbájos Küsmödy
2019. augusztus 20. 08:55
Örülni? Ti? SOHA!!!
néhai Ch.Pilot
2019. augusztus 20. 02:24
Ha akartok örüljetek! Egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy tik mindig előre örültök, mi meg a végén nevetünk. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik