Örüljünk?

2019. augusztus 18. 17:19

Hadházy Ákos
Facebook
Lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet, és javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.

„Orbán veje, a hercegi pár tagja a lopott milliárdokból most 35 millióért egy életmentő műszert kegyeskedett venni a gyermekklinikának. Örüljünk?

Maximum annak, hogy az ELIOS LED-lámpáin keresett 3,5 milliárd EGY SZÁZALÉKÁT a közjóra fordította. De nem beszéltünk még a HCS Experts fél milliárdjáról (sok jel mutat arra, hogy az a Microsoft-botrányban született), a vérplazma bizniszről, arról, hogy az adományozó cég (BDPST Group Ingatlanfejlesztő) tulajdonában mennyi palota van, a bagóért szerzett 500 hektár állami földről és – gondolom – még sok egyéb dologról sem.

És arról sem beszéltünk, hogy ha nem lemutyizott közbeszerzéseken, kétszeres áron venné az állam az EU támogatásokból az orvosi műszereket, akkor pont kétszer annyi fejlesztés történhetett volna az egészségügyben az európai pénzekből – és akkor nem lenne szüksége a professzoroknak a kisherceg lopott pénzének töredékéért hálálkodni.

Talán van még egy örülni való: lehetséges, hogy Tiborcz érzi, hogy a Microsoft-ügy miatt még nagyobb bajban lehet és a propaganda mesterek javasoltak neki egy kis jótékonykodó PR eseményt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 205 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lódoktor, felemás korláton, megstoppolt zokniba rejtett diktafonnal.

Sallai a hibás. Nem ütött elég nagyot.

Ki nem állhatom Hadházyt (főleg az MTVA-s performansz óta, mert kiderült, hogy idióta), de ebben van némi igazság.

(Jöhetnek a képletes pofonok)

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. augusztus 19. 15:54

Maga is tudja, hogy nem a gazdasági lángesze miatt ilyen gazdag ilyen fiatalon az Orbán-vej.

Marhaság, örülnék annak, ha Mészáros is beszállna pár ilyen jótékonysági akcióba.

Neked ezt így mondták, de azért nem biztos, hogy ez így is van.

Nagy tévedés, én kizárólag a kórházi adományt néztem, ami jól jött és költhette volna másra (pl. egy új Patek Philip) is.

"A pénznek nincs szaga" mondta a jó Vespasianus. Nos, így vagyok ezzel én is, a gyerekkórházi berendezés jól jön és nem nézem azt, hogy ki adja a pénzt, ha már az államnak nem jut rá.

Igazi erkölcsi magaslaton áll, aki simán elviseli azt, hogy néhány gyerek inkább szenvedjen, de az enyhülést adó eszköz csak garantáltan tiszta forrásból származhasson. Mi lenne, ha az Öné szorulna rá?

Nagy tévedésben van, de úgy látom, hogy ezt képtelen felfogni...

Jaja.
Az origo.hu – ahonnan a szöveget vetted, de "elfelejtetted" megnevezni –
mindig is híres volt a tárgyilagosságáról (hihihihahaha)
(akárcsak az ugyanezzel a szöveggel operáló Lokál, meg a TV2).

Azzal szemben Hadházy álláspontja:
"Hadházy Ákost kérdeztük a kormánypárti médiában most ellene indult hadjáratról is. Szerdán lapunk is beszámolt róla, hogy egy hónapja autójából ellopták a pilótatáskáját, tartalmát pedig Andy Vajna újságja, a Bors szemlézte. A bulvárlap lejárató jellegű cikke állította, a politikus milliókat költött eddig a hobbirepülésre. Hadházy Facebook-posztban tagadta a becsült költségeket. A kormánymédia egyébként már egy évvel ezelőtt ezzel a témával igyekezett támadni az LMP társelnökét, olyan érveket bevetve, mint hogy a repülés környezetszennyező szórakozás. A képviselő akkor lapunknak azt mondta, ha dohányzott volna, az éppenséggel többe került volna életében, mint a repülés.

A politikus hívásunkkor épp a Budapesti Rendőr-főkapitányságon ült, arra várva, hogy megtehesse a feljelentését. „Eddig bíztam benne, hogy csak elvesztettem a táskát, de most már látni, hogy ellopták” – fejtette ki, hozzátéve, hogy személyes adattal való, jelentős érdeksérelmet okozó visszaélés miatt tesz feljelentést.

Hadházyt kérdeztük a Magyar Idők legújabb cikkéről is, amelyben arról írtak, hogy különböző módokon próbált hozzájutni szomszédja lakásához. A politikus a délelőtti Facebook-posztjára utalt, ahol már leírta: említett szomszédja valójában éveken át ingyen használta a vizüket, valamint a tűzifát is ők hordták neki hetekig. „Acsádi Hadházyék ingatlanján keresztül kapta a vizet, amit a fürdőszoba felújításakor elzártak. A lakásában azóta sincs víz” – írta a Magyar Idők. Ehhez képest Hadházyék egy felújítás során, véletlenül tudták meg, hogy a férfi mindvégig ingyen használta az ő vizüket. Ez azóta sem változott, ahogy Facebook-oldalán írta: saját pénzen készítettek egy átkötést, és azóta is ingyen vételezte az idős férfi a vizet.

„A társasház teteje – szakértői jelentéssel dokumentálva – veszélyesen rossz állapotba került, ezt valóban megcsináltattuk, és a szomszédommal valóban megbeszéltük, hogy eltartási szerződés fejében nem kell fizetnie a költségeket. Ezt azonban az egyik lánya az utolsó pillanatban megakadályozta, és a maga nevére íratta édesapja nevéről a lakást” – fejtegette Hadházy. Hozzátéve még: „szomszédomat valóban elvitte a mentő, miután édesapám hetekig hordta neki fel a fát, hogy ne fagyjon meg, és hetekig kérte szomszédom lányait, hogy intézkedjenek az ápolásáról. Méltatlan ezeket leírni, de hát muszáj.”

Veled ellentétben én közlöm a forrást, nesze:
https://magyarnemzet.hu/archiv..

A bal- és a jobboldal milliárdosai közt van egy nagy különbség. A jobboldalhoz köthetőeknek legalább nem közvetlenül akarnak beleszólni a politikába, miközben a baloldaliak, mint amilyen Gyurcsány vagy Soros, egyszerűen nem képesek egy lépést hátralépni.

Ki az a Hadházy Ákos? Valami humorista? Mert annak nem vicces.

Az a tény, hogy pénzeket nevesítenek Magyarországon, a lehető legjobb dolog, ami a magyar néppel történhet.
Csak ez az eljárás az, amely megment bennünket attól, hogy jött-ment hazátlan spekulánsok - hazai spiclijeikkel együtt - kispekulálják a magyarság tulajdonát az országunkból.
Ahogyan tették, 60 éven keresztül, és ahogyan tennék, ha a nép ismét visszaszavazná őket a hatalomba.
"Magyarország elrablása
Offshore számlákon az államadósság duplája
Morvay Péter 2012. 07. 27. (XVI/30) Továbbítás emailben Cikk nyomtatása
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés