Jól tette-e Izrael, hogy kitiltotta a két szélsőséges képviselőt?

2019. augusztus 16. 16:20

Valószínűleg nem.

2019. augusztus 16. 16:20
Seres László
Seres László
Neokohn

„Ez elsőre jó hír. Akik ennyire utálják vendéglátóikat, akik ennyire nyíltan kiállnak egy nemzetközi iszlamista-balos összefogásként működő bojkottmozgalom mellett, amelynek egyáltalán nem rejtett célja a zsidó állam egzisztenciális ellehetetlenítése, azok kicsit nézzenek magukba, és tapasztalják meg, milyen, ha őket bojkottálják.

És mégis. Hiába hozott meg Izrael egy morálisan hibátlan döntést, ismét csak képtelen politikai vagy legalább kommunikációs előnyre váltani lépését, nem először az elmúlt évtizedekben.

Ha el is tekintünk az amerikai elnök nyomásától (egyébként nem értem, nem pont azt akarta nemrég, hogy »menjenek haza« származási országukba ezek a nők?), még mindig ott van az a nyilvánvaló szervezeti és üzenet-megfogalmazási káosz, ami lerí az amúgy teljesen érthető döntésről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. augusztus 18. 10:22
Seres elvtárs! Ha nincs pontos infód akkor ne makogj!!!!!! Valószínűleg,valószínűleg,valószínűleg....................!!
justiceforhungary
2019. augusztus 17. 06:26
zsidó létedre a zsidó nép ellen uszítasz?
zsuuuzsaaa
2019. augusztus 16. 23:05
Reklám, reklám, reklám! Minden "botrány" reklám. A két hölgy világhírű lett, tehetnek bármit, életük végéig jól megélnek a politika színpadán ekkora hírverést követően.
Akitlosz
2019. augusztus 16. 21:02
"az amerikai elnök nyomásától (egyébként nem értem, nem pont azt akarta nemrég, hogy »menjenek haza« származási országukba ezek a nők?)" Pedig egyszerű, könnyű érteni. Ezek a nők csak látogatóba mennének haza, nem költözni. Nem szabadulna meg tőlük Amerika ezzel, hanem éppen ellenkezőleg még többeket csábítanának Amerikába, holott belőlük már ez a kettő is túl sok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik