Mi a különbség?

2019. augusztus 16. 11:27

Pozsonyi Ádám
Demokrata
Komolyan, az Indexnél nem érzik, hogy ez elmebaj?

„Reggel nagyon fájt a fejem. Nem értem, miért. Előző este nem ittam semmit, nem is éjszakáztam. Különösebb időjárás-változást sem figyeltem meg. Rejtély. Na, de emiatt nem tudtam aludni, így unalmamban belekukkantottam az Indexbe.

Értékes dolgot – Cholnoky László novelláit vagy Rákóczi emlékiratait – az ember nem olvas nyomott hangulatban. Arra jó az Index is.

No, de megérte!

»Azonnal kirúgták a neonácikkal szimpatizáló chemnitzi csapatkapitányt.« Tudom, most az lenne az elvárt fordulat, hogy a fejfájásom azonnal elmúlt, és úgy felment a vérnyomásom, hogy kávéra sem volt szükség a talpra álláshoz, de nem ez történt. Ugyanúgy pocsékul éreztem magam, de pocsék közérzettel, fejfájósan is olvastam tovább. Igen, mert a hősök köztünk élnek.

»Daniel Frahntól hétfőn váltak meg egyoldalú döntéssel, miután az egykori német korosztályos válogatott csatár a legutóbbi bajnoki mérkőzés alatt a klub szerint egyértelműen kimutatta szimpátiáját egy szélsőségesen jobboldali csoportosulás iránt. Az izomsérülése miatt a Hallescher FC elleni vasárnapi meccset kihagyó futballista úgy döntött, hogy nem a kispad környékéről nézi meg a találkozót, hanem az egyik ismert neonáci huligáncsoport vezetőinek társaságában a lelátóról.«

Atyaég! Nem oda ült, ahova kellett volna. Nem oda ült, ahová illik! Mit nem merészel! És olyanokkal barátkozik, akikkel nem szabad.

Komolyan, az Indexnél nem érzik, hogy ez elmebaj? Nem csodálom, hogy a Monty Python abbahagyta. Ehhez mit lehet még hozzátenni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csatlakozom, de nálam nem rekorder. Nekem sikerült valamelyik véglényt 8 hozzászólás után kiiktatni!

Új választások jönnek, egyre több balpropagandista bukkan fel a Mandineren.

Különösen gyenge eresztés, csak fikázni és személyeskedni tudnak. Úgy tűnik, baloldalon elfogyott a lelkesedés, nincs olyan elérhető ember, aki őszintén hinne a progresszivitásban (pedig ők azok, akik ingyen is vállalnák ezt a munkát), ezért maradtak a trollok.

Ez nem büszkeség, hanem figyelmeztetés a mongoloid idiótáknak, hogy hiába dolgoznak, felesleges.

Igazad van, ne is hagyd, hogy az a valóság nevű izé, vagy mi megzavarja a kristálytiszta ellenségképedet.

Minden közösségnek megvannak a maga bolondjai. A közösség jól szórakozik rajtuk. Mi magyarok nem lincseljük meg a bolondjainkat, hagyjuk őket. Ágnes asszony, eszdéesz szavazó, ufóhívő vagy balliberális, tök mindegy.

Aztán áruld már el, hogy mi is az a klimaváltozás elleni harc?
Klimaváltozás, volt, van és lesz. ugyanis a föld hül ki. Amikor megcsapolod a termálkutat, kitermeled a földgázt és a kőolajat, amikor szélerőművet állítasz fel, mindennel klímaváltozást okozol. Ez a klimaváltozás, olyan, mint a békeharc. Pont annyi értelme is van a felhorgadásnak. 100 éve, a paraszt még harmóniában állt a természettel. Ha védeni kívánod a földet, menj el amisnak! Azok sem tudják megállítani a klimaváltozást, de nem zabálják fel a föld erőforrásait az unokáik elől.
Csak felkaptok egy fogalmat és fingotok sincs róla, mit beszéltek!

Figyu, menj ki az utcára és nézz szét!

Ti belebetegedtetek a képzeletben ellopott pénzmilliárdokba!
Tudjuk, hogy nem szentek vezetik az országot, de azt is látjuk, hogy ti teljesen elszakadtatok a valóságtól, ostobák vagytok és 2002-ben is ugyanezzel a "Fidesz lop" jelszóval házaltatok, akkor sem tudtatok semmit sem felmutatni, és ráadásul látszik, hogy szellemileg mennyire lenullázódtatok.
Ma Magyarország nagyságrendekkel erősebb, mint a ballib kormányok idején. Nekünk pedig nagyságrendekkel jobbak a lehetőségeink, mint alattatok valaha is volt. Szóval ez a mese az ellopott százmilliárdokról enyhén szólva is nevetséges. Próbálkozzatok valami mással. Talán 20 évnyi kitartó munkával elértek valamit.

És itt van a hiba, mert ti mindent nagyon akartok, egyet kivéve: dolgozni. Ez a vészjelzés innen érkezik: segítség, ha nem adtok azonnal hatalmat, akkor kénytelenek leszünk dolgozni!

Nézd meg szerencsétlen Zuglót. Annyian szívjátok a vérét, hogy csődbe megy!

Na, éppen ez a ti legnagyobb bajotok. Tagadjátok a valót.

Aki úgy beszél, mint egy balos, úgy tesz, mint egy balos, úgy gondolkodik, mint egy balos, az balos. Nevezze bárminek is magát.

A 444-re , a HVG-re, és az Index-re, mint forrásra hivatkozni, épeszű ember nem tesz ilyet. Ahogyan persze nem lehet hivatkozni a PS-re, az origo-ra vagy a 888.hu-ra sem. Mert ezek nem tények.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában