Mi a különbség?

2019. augusztus 16. 11:27

Komolyan, az Indexnél nem érzik, hogy ez elmebaj?

2019. augusztus 16. 11:27
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Reggel nagyon fájt a fejem. Nem értem, miért. Előző este nem ittam semmit, nem is éjszakáztam. Különösebb időjárás-változást sem figyeltem meg. Rejtély. Na, de emiatt nem tudtam aludni, így unalmamban belekukkantottam az Indexbe.

Értékes dolgot – Cholnoky László novelláit vagy Rákóczi emlékiratait – az ember nem olvas nyomott hangulatban. Arra jó az Index is.

No, de megérte!

»Azonnal kirúgták a neonácikkal szimpatizáló chemnitzi csapatkapitányt.« Tudom, most az lenne az elvárt fordulat, hogy a fejfájásom azonnal elmúlt, és úgy felment a vérnyomásom, hogy kávéra sem volt szükség a talpra álláshoz, de nem ez történt. Ugyanúgy pocsékul éreztem magam, de pocsék közérzettel, fejfájósan is olvastam tovább. Igen, mert a hősök köztünk élnek.

»Daniel Frahntól hétfőn váltak meg egyoldalú döntéssel, miután az egykori német korosztályos válogatott csatár a legutóbbi bajnoki mérkőzés alatt a klub szerint egyértelműen kimutatta szimpátiáját egy szélsőségesen jobboldali csoportosulás iránt. Az izomsérülése miatt a Hallescher FC elleni vasárnapi meccset kihagyó futballista úgy döntött, hogy nem a kispad környékéről nézi meg a találkozót, hanem az egyik ismert neonáci huligáncsoport vezetőinek társaságában a lelátóról.«

Atyaég! Nem oda ült, ahova kellett volna. Nem oda ült, ahová illik! Mit nem merészel! És olyanokkal barátkozik, akikkel nem szabad.

Komolyan, az Indexnél nem érzik, hogy ez elmebaj? Nem csodálom, hogy a Monty Python abbahagyta. Ehhez mit lehet még hozzátenni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. augusztus 20. 20:09
Nem tudják ezek a mostani tökbuta ballibek milyen az igazándiból, ha egy kormányapparátus ténylegesen lop. EZ A FIDESZ ADMINSZTRÁCIÓ NEMHOGY NEM LOP, DE OLY' TÁVOL VAN A LOPÁSTÓL, MINT MAKÓ JERUZSÁLEMTŐL.A HELYZET AZONBAN MÉGSEM VESZÉLYTELEN SŐT: NAGYON-NAGYON VESZÉLYES. HOGY MENNYIRE, ENNEK ILLUSZTRÁLÁSÁRA HADD' MESÉLJEK EL EGY ŐSRÉGI ÉS NAGYON DURVA-TRÁGÁR, PESTI ZSIDÓVICCET. Móricka nősülés előtt áll, igenám, de még soha az életében nem volt együtt nővel, ennélfogva nem tudja mit kell olyankor csinálni. Ezért az esküvőt megelőzően TANÁCSOT KÉR A FATERJÁTÓL AZ ÖREG MÓZSI-TÓL, aki persze kioktatja, imigyen: "SEMMI BAJ FIAM! EGYSZERŰ A DOLOG, FOGADD MEG AMIT MONDOK, ÉS MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ.A LEGFONTOSABB ALAPSZABÁLY: DUGD ODA A FÜTYIDET AHOVÁ A CSAJ NEM ENGEDI, ILL ODA AHOVÁ LEGINKÁBB NEM(!) ENGEDI!!! EZT AZ ALAPSZABÁLYT TARTSD BE FIAM ÉS MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ! No lezajlik a nászéjszaka, de Móricka rettentően lelombozódva megy a faterjához. Aki: mi a baj fiam-mal fogadja." NAGY BAJ VAN APA, MEGFOGADTAM A TANÁCSODAT. DUGOM A SZÁJÁBA...ENGEDI, DUGOM A COMBJAI KÖZÉ...ENGEDI, DUGOM A HÓNA ALÁ...AZT IS ENGEDI. NO, DUGOM A SZEMÉBE....NEM(!) ENGEDI..HÁT NEM KIB..TAM A SZEMÉT???!'" Mindenkire rábizom a lopással kapcsolatos analógia fölfedezését.
syphax
2019. augusztus 20. 19:10
Néha már-már sajnálom, hogy mi NER-esek --sajnos--NEM(!) LOPUNK. Azt hiszem egy ideig TÉNYLEG LOPNUNK KÉNE, oszt' akkó' meglátná a sok nagypofájú ballibes hogy milyen AZ, amikor valóban és ténylegesen lopnak. Mindenesetre nem ilyen, mint ami 'most van--EZ TÖBB, MINT BIZTOS!!!
néhai Ch.Pilot
2019. augusztus 18. 01:50
Tudják, hogy elmebaj. De teszik, szándékosan, mert ezért fizetik őket. Külföldről, ahogyan a hazaárulókat szokás.
Valodi
2019. augusztus 17. 00:32
Pozsonyi cikkével egyébként alapvetően egyetértek. Jó volna, ha nem tekintene a magyarság ellenségének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik