Az önkormányzati választás elé

2019. augusztus 16. 21:06

Sok rétege van minden választási kampánynak, ahogyan az előttünk álló önkormányzatinak is.

2019. augusztus 16. 21:06
László Tamás
Magyar Hírlap

„A legriasztóbb réteg – és ezért fordulnak el sokan a politikától és a közélettől – a nyers hatalomvágy, az iszapbirkózás, az ellenfelek lejáratása bármi áron.

A legszomorúbb, ha nincs ennek a folyamatnak a mélyén semmi, illetve a mélyén ugyanez van. A keresztény közéletiség ennél sokkal többet jelent.

Orbán Viktor tusványosi beszéde folytatása-, elmélyítéseképpen szeretnénk megosztani azt, hogy milyen magatartásnak kell lenni a közéleti szereplőknek lelkük, szívük legmélyén. Éloi Leclerc Szent Ferencről írott Egy szegény ember bölcsessége című könyvének az utolsó gondolatai tartalmazzák a legszebb összefoglalást erről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. augusztus 17. 08:14
László Tamás egy igazi úriember, ráadásul ért is ahhoz, amire vállalkozott. Becsülendő, amit tett a kerületért, noha nagyon sok minden nem tudott tenni, hisz időnként még a sajátjai is ellene fordultak.
Géza Kékazég
2019. augusztus 17. 00:14
Vigyázó szemetek a 2012-es választásra vessétek. Sajnos vannak jelek, hogy megint úriemberekhez méltó kampány lesz. Ezt az ellenzék nem méltányolja. Gyengeségnek veszi.
Coccothraustes
2019. augusztus 16. 21:59
"milyen magatartásnak kell lenni a közéleti szereplőknek lelkük, szívük legmélyén." Az ellenzéki tahó kommandó jobban érdekelt trágárságban, infantilis hisztiben és lenyúlásban. Már néhányszor megmutatták.
ráadás-éve
2019. augusztus 16. 21:31
Nagy Blanka szüleit meg feljelentették gyermekbántalmazás miatt. Persze ez független Blanka képviselőjelöltségétől. Nincs itt látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik