Frusztrációk egy focimeccsen

2019. augusztus 16. 10:06

Földi László
Magyar Nemzet
Ismét győzött az Európában immáron mindennapossá vált „üsd a magyart” szemlélet, amely a sportot sem kerülheti el.

„A Budapest Honvéd labdarúgócsapata botrányos mérkőzésen veszített Romániában a Craiova együttese ellen. Miközben nem bírt egymással a két csapat, a türelmetlen román szurkolók egy hanggránátot robbantottak a játékvezető mellett, akit ápolni kellett az incidens után. Normál esetben az UEFA hivatalból kiküldött megfigyelője, a mérkőzés bírájával egyetértésben, véget vet a találkozónak, és a fegyelmi vizsgálat – amely csak formális és rutinszerű ilyen egyértelmű helyzetben – kizárja a Craiova csapatát szurkolóinak botrányos viselkedése miatt. Ezzel párhuzamosan 3-0-s gólkülönbséggel a Budapest Honvéd kapja a három pontot és jut tovább a nemzetközi kupában. Normál körülmények között, de nem Romániában.

Történt ugyanis, hogy a játékvezető felépülését követően folytatódott a mérkőzés, mely döntetlennel zárult, és végül tizenegyesrúgásokkal a román csapat jutott tovább. Az ügynek persze volt folytatása, hisz a magyar fél fellebbezett a nemzetközi szövetség illetékes testületénél. Azóta az UEFA fegyelmi bizottsága már döntött, és határozatuk értelmében eljárást fog indítani a Budapest Honvéd ellen »a kispesti szurkolók rigmusai, valamint rasszista magatartása miatt«.

Úgy mellékesen, a nem rasszista, rendes és csak gránátokat dobáló román szurkolók cselekménye miatt a Craiova csapatát 60 ezer euró megfizetésére kötelezte, valamint három nemzetközi meccsét zárt kapuk között kell megtartania, bár a harmadikat két év próbaidőre már fel is függesztették. Vagyis ismét győzött az Európában immáron mindennapossá vált »üsd a magyart« szemlélet, amely a sportot sem kerülheti el. Győzött a magyarok elleni antipátia és a románok lobbiereje, ahogy annak idején a Nagy-Trianon-kastélyban is.

Magyarország megítélése jelenleg erősen hasonlít az első világháborút követő vesztes állam státusára, már ami azt illeti, hogy hány ország és hatalom acsarkodik rá. Talán nem is az UEFA döntése a leginkább elszomorító fejlemény, hanem az egyéb körülmények. Ilyen például a román szurkolók érthetetlen és nehezen magyarázható viselkedése egy magyar csapattal szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig Orbán nem győzi a zsidósegget nyalni.

"Magyarország megítélése jelenleg erősen hasonlít az első világháborút követő vesztes állam státusára, már ami azt illeti, hogy hány ország és hatalom acsarkodik rá."
Szó szerint ezt akartam írni, mikor a címet leolvastam.
"Európa Sátán-dominancia időszaka: az 1920-as Párizs-Versailles-i "békeszerződésekkel" vette kezdetét.
Aminek kimunkálásában Jézus-ellenes erők szorgoskodtak.
FED, 1916-os ÚJ Háború elindítása a cionizmus jegyében, majd Versailles... Trianon Palota.
Azóta a világ nyaka a Sátán kötelén lóg az Egyesült Államok is, a másik kettő sátáni állammal: Franciaországgal és Nagy-Britanniával együtt ugyanannak a kötélnek a másik végére kerültek, de a magyargyűlölet ugyanaz!

A magyar: a Sátán ellensége, Istenhez tartozó.
1100 év magyar történelme erre a bizonyíték.

Ezért az ellenünk tornyosuló gyűlölet a "Magyar Monarchia a népek börtöné"-től a Craiovai UEFA-ítéletig...
Mit tehetünk?
Szerintem: Imádkozz és dolgozz! Tarts rendet! Testben, lélekben.
És NE FÉLJ!

Biztos igazad van, csak ott a gond:
a New York Times-nak miért fontos Hódmezővásárhely, ha a "kutyát nem érdeklik a magyarok" ?
Nem vagy te kicsit idiot?

Európai értékek. Az egész egy tragikomédia.

Viszont ez még nem a vége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés