Románia előttünk jár

2019. augusztus 14. 6:40

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Basescu és Kövesi együtt felelősek a caracali autonómiáért, s persze mindazok, akik Amerikából irányítják őket.

„Az egész iszonyat beleilleszthető egy másik históriába, amely egészen másról, mégis ugyanerről szól. És persze a román „jogállamról”. Kezdjük Basescuval. Basescunak nemrég volt egy dölyfös mondata: »Olyan autonómia lesz Székelyudvarhelyen, mint amilyen Caracalban.« A szemünk láttára bontakozik ki a valódi caracali autonómia: az egymással együttműködő román maffia és a román hatóságok teremtették meg a saját autonómiájukat a törvények ellenében.

S hogy eddig milyen út vezetett? Maradjunk még egy kicsit Basescunál! A szekus besúgó tengerésztiszt még államfőként megfogalmazta az örök érvényű román geopolitikai doktrínát – figyelem, szó szerinti idézet következik! –: »Két szentjánosbogár közül – USA és Németország – mindig a nagyobb szentjánosbogarat kell leszo…ni.« Hát mi tagadás, Basescu megtette. Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár – emlékszünk még arra a némberre? – egyszer csak ellátogatott Bukarestbe, ahol kijelentette, hogy »a korrupció nemzetbiztonsági kérdés«.

Basescu azonnal megértette, ki a nagyobb szentjánosbogár, és a román Nemzetvédelmi Tanácson keresztül létrehozta a DNA-t, a korrupció elleni ügyészséget. Élére pedig odatették Laura Codruta Kövesit, aki haladéktalanul nekilátott a korrupció elleni harcnak, miközben testvére gondtalanul sikkasztott el százmilliókat az állami tulajdonú Romgaz nevű cégből. De Kövesi nem ért rá ilyen apróságokkal foglalkozni, neki börtönbe kellett juttatnia egyebek mellett a kolozsvári magyar alpolgármester asszonyt, aki egy segítségért cserébe koncertjegyeket (!) fogadott el egy kolozsvári magyar vállalkozótól, azokat pedig szétosztotta rászoruló gyerekek között. Ezért kapott letöltendő börtönt.

Ezenfelül az is dolga volt Kövesinek, hogy megvádolja és perbe fogja a magyar polgármestereket. Így járt egyebek mellett Mezei János, Gyergyószentmiklós és Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere. Végül mindkettejüket felmentették a vádak alól bűncselekmény hiányában, de tönkretették, meghurcolták, ellehetetlenítették őket. Kövesi parancsára és asszisztálásával. Basescu és Kövesi együtt felelősek a »caracali autonómiáért«, s persze mindazok, akik Amerikából irányítják őket. A demokrata párti árnyékhatalom és a CIA. Basescu pedig ma EU-képviselő, Kövesi pedig készülődik az ­európai ügyészség élére. Ezek ketten a legocsmányabb hazaárulást követték el, hát persze, hogy az EU-ban a helyük. Nyilván ott is meglesz a megfelelő feladatuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Románnak lenni foglalkozás....

Meg rosszabb?
Akkor nem lattad Moldovat, Olteniat stb.
Azert igyekeznek Erdelybe mindenhonnan, hogy pl.Kolozsvar oldalain mar folynak kifele az akarkik, annyian vannak!

Maradj az eredeti témánál, még akkor is, ha nem tudsz válaszolni. Tehát: miért jobb Románia?

Elég gyorsan meglengetted a fehér zászlót... :))))

Számomra az volt a 2015 utáni, 180 fokos fordulatot vett ún. Jobbik egyik abszolút mélypontja, amikor elkezdtek szakmányban bezzegromániázni. És éppen a Bayer által fejtegetett, CIA-tákolta, magyar politikusokat vegzáló ügyészség kapcsán... (lásd "VNK" egyik "kérdése")

Ez a cikk bicskanyitogató volt.
Mármint ennek a két ördögi embernek a tettei Laura Codruta Kövesi, és Basescunak.

"Végül mindkettejüket felmentették a vádak alól bűncselekmény hiányában, de tönkretették, meghurcolták, ellehetetlenítették őket. Kövesi parancsára és asszisztálásával. Basescu és Kövesi együtt felelősek"

Zsolt!
Strasbourg, Emberi Jogok Európai Bírósága - European Court of Human Rights?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés