Az elefánt igaza

2019. augusztus 13. 8:23

Kondor Katalin
Magyar Hírlap
Európára ismét a terror árnya vetülhet.

„Az unió migránssimogató elöljárói csapata, kihasználva a szervezet »vakációját«, minden igyekezetét arra fordítja, hogy elképzelései megvalósuljanak. Közömbösek maradnak arra a hírre, miszerint Európára ismét a terror árnya vetülhet, már csak azért is, mert az is hír, hogy újjáéledt az Iszlám Állam. Bennünket, magyarokat szünet nélkül támadnak, holott az Alaptörvényben rögzített szabályokat nem is bírálhatnák, kivált nem a soha össze nem foglalt európai normákra hivatkozva. Változatlanul tömegesen szállítják a kontinensre a migránsokat, és közben alpári módon nekimennek Salvini olasz belügyminiszter szigorító intézkedéseinek. Mert nekik mindent lehet! Titkos terveket dédelgetni, kikötőkbe betörni törvényellenesen, embercsempészekkel összefogni, minden terrorcselekményt elbagatellizálni, miközben – valószínűleg akarat híján – a saját intézkedéseiknek is képtelenek érvényt szerezni. Például a jogtalanul itt tartózkodókat, bűnözőket kiutasítani. Valamint tönkretenni az emberek biztonságérzetét.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Rothschild Company ikszedik trükkje, mint mindig, főként, amikor szorul a kapcájuk: uszíts, széthúzást, haragot, dühöt szíts.
"Sajtóddal" manipulálj a fehér gojok feje fölé...
Aztán, ha mindenki belefáradt a pusztításba, adj hitelt kamatos kamatra az újjáépítésre.
Ezt a rejtett pénzügyi műveletet neveztesd el - média, "tudomány" - I., II., világháborúnak, holokausztnak, zsidóüldözésnek, fasizmusnak estébék...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés