Kapcsold be a lelkiismereted!

2019. augusztus 12. 17:04

Jakab Péter
Facebook

Nekem mára Balogh Krisztina lett az egyik hétköznapi hősöm: inkább választotta azt, hogy Ausztriában felszolgál, mint azt, hogy a „köztévében” kiszolgál egy elvtelen hatalmat.

„»Kapcsolódj be a közvetítésbe!« címmel indult még 2016-ban kormányzati program azzal a céllal, hogy cigány származású fiatalok ismerjék meg a média világát. 
A köztévéhez is került egy fiatal, akinek épp ez volt az álma. Nekem mára ő lett az egyik hétköznapi hősöm: nem azért, mert a program olyan jól sikerült, hogy mind a mai napig ott dolgozik, épp ellenkezőleg. A program olyan jól sikerült, hogy Balogh Krisztina riporter otthagyta a köztévét, mert a tartása erősebb volt annál, mint amit a rendszer Balogh Krisztinába akart programozni. Hogy hazudjon, hogy becsapja a nézőket, hogy részt vegyen a kormánykritikus magyarok lejáratásában. Inkább választotta azt, hogy Ausztriában felszolgál, mint azt, hogy a »köztévében« kiszolgál egy elvtelen hatalmat. Mert akik ott maradtak a Kunigunda utcában, ezt teszik: tartás nélkül kiszolgálnak egy hazug kormányt, becsapott magyarok millióit szolgálva fel az állampártnak. Hiszem, hogy Balogh Krisztina nekik is képes utat mutatni a rezsim útvesztőjében. Az ő példamutatása lehetne az igazi felzárkóztató program azok számára, akik mind a mai napig futószalagon gyártják az álhíreket a köztévében. 
A programot hívhatnánk úgy: »Kapcsold be a lelkiismereted!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/153191

Ajánljuk még a témában