Kapcsold be a lelkiismereted!

2019. augusztus 12. 17:04

Jakab Péter
Facebook
Nekem mára Balogh Krisztina lett az egyik hétköznapi hősöm: inkább választotta azt, hogy Ausztriában felszolgál, mint azt, hogy a „köztévében” kiszolgál egy elvtelen hatalmat.

„»Kapcsolódj be a közvetítésbe!« címmel indult még 2016-ban kormányzati program azzal a céllal, hogy cigány származású fiatalok ismerjék meg a média világát. 
A köztévéhez is került egy fiatal, akinek épp ez volt az álma. Nekem mára ő lett az egyik hétköznapi hősöm: nem azért, mert a program olyan jól sikerült, hogy mind a mai napig ott dolgozik, épp ellenkezőleg. A program olyan jól sikerült, hogy Balogh Krisztina riporter otthagyta a köztévét, mert a tartása erősebb volt annál, mint amit a rendszer Balogh Krisztinába akart programozni. Hogy hazudjon, hogy becsapja a nézőket, hogy részt vegyen a kormánykritikus magyarok lejáratásában. Inkább választotta azt, hogy Ausztriában felszolgál, mint azt, hogy a »köztévében« kiszolgál egy elvtelen hatalmat. Mert akik ott maradtak a Kunigunda utcában, ezt teszik: tartás nélkül kiszolgálnak egy hazug kormányt, becsapott magyarok millióit szolgálva fel az állampártnak. Hiszem, hogy Balogh Krisztina nekik is képes utat mutatni a rezsim útvesztőjében. Az ő példamutatása lehetne az igazi felzárkóztató program azok számára, akik mind a mai napig futószalagon gyártják az álhíreket a köztévében. 
A programot hívhatnánk úgy: »Kapcsold be a lelkiismereted!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eljön az ideje, mikor Jákob is Osztrákiában szolgál fel.

Ez valami Lukácsi Katalin utánérzés? Valaki elpanaszolta, hogy mennyire sanyarú sorsa volt a NER-ben, az ellenzék söpredéke meg magához öleli?

Azé' tényleg nem kis fordulat a "cigánybűnözéstől" idáig jutni. De a Jobbiknak azért sikerült!

A micsoda a mijét?

Egészen szürreális ennek a pártnak a "pályaíve"...

Palika, ez a kis duce 2006 óta szopat benneteket úgy, hogy levegőt sem kaptok. Sehol nem vagytok azóta, tehát, ha lenézitek, leminősítitek, akkor magatokat helyezitek még mélyebbre.

Nem értem a problémádat. Merkel, akinek a családja nyugat helyett a kemény vonalas NDK-t választotta, akinek az apja lelkész volt, ennek dacára FDJ titkárként végig csinálta az egyetemet. Hátba támadta az igazi kereszténydemokrata Helmuth Kohlt, és ezek után lett német kancellár, aki Európát vezette, most hagyjuk, hogyan, és milyen irányba.

Tehát, az ő múltja nem számít, de talán azért nem, mert kiforgatta a CDU-t abból, amivé azt Kohl tette.

Szegény nő, ezért csakugyan szégyellheti magát...

Én viszont az általad leírt névsor mellé tettem oda Merkelt, azzal, hogy az ő múltját valamiért nem szokás emlegetni. Szerinted miért? És nem ő az egyetlen, csak ő vitte legtöbbre.

Arról már nem is beszélve, ha 1990-ben állampárti felső vezetők mentették át magukat kormányzati pozíciókba, azt miért nem róják fel? De említhetném a KISZ KB egyik utolsó titkárát, Gyurcsányt, aki ma az 56 utáni akasztásokkal megalapozott Apró dinasztiával karöltve oszthatja az észt demokráciából.

Persze mondhatjuk úgy is, hogy aki élt az elmúlt korban és alkalmazkodott hozzá, azt ki kell átkozni. Annál is inkább mert ma bárki mondhatja, hogy ő hogyan és miként utasította volna el a kádári rendszerhez való alkalmazkodást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés