Colát prédikálok

2019. augusztus 11. 13:34

Németh Péter
Népszava
Fájdalom, de győzött megint a szélsőjobb, az uralkodó széljárás.

„Fájdalom, de győzött megint a szélsőjobb, az uralkodó széljárás, amely – mint fentebb említettem – kizárólagossá teszi a mai magyar politikai vezetés lépéseit. Vagyis könnyedén vallja sajátjának a szélsőjobb nézeteit, mint az esetünkben. Nem pusztán a gyűlölködő, homofób akció elindítójára, a fideszes Boldog Istvánra gondolok, hanem például Érd polgármesterére, aki – mint azt a pénteki Népszavában is olvashattuk – a Facebook oldalára a következőket írta ki: »inkább egy jéghideg Pepsi Katával, mint egy meleg Coca Cola Robival«, és hogy ne legyen kétsége senkinek miről is van szó, fotót is odabiggyesztett Dobó Katáról, illetve Alföldi Róbertről. T. Mészáros – mert róla van szó – ezzel a magyargárdás Toroczkai mellé csatlakozott fel, sőt bizonyos értelemben meg is előzte őt. De tőle nem is vártunk mást, mint ahogy a Coca Colától sem, hogy vállalja a politikai harcot, azt azonban igen, hogy, ha nem is feltétlenül ragaszkodik az elveihez, legalább ne fordítson hátat azoknak, akik kiálltak mellette. Mert ugyan mit ért el a pálfordulattal? Láthatóan semmit, sőt a Fidesz polgármestere – és a poszt újbóli jelöltje – a konkurencia mellett lobbizik.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, és még a löttye is rosszabb, de tény, hogy most szembe lehetett állítani a Coca Colával. Oszd meg, és uralkodj! Igyál bort!

A hirklikknél gyűlölködőbb szelsobalos portál nem létezik.
A társadalom jelentős részét szélsőjobbozza.....
Egy egészséges felháborodás vonatta vissza a plakátokat, mondom NP- Nek.

Nyilvánvaló, hogy megint a rohadék bolsevik, a Kádár rendszer alávaló szolgálja akar kioktatni morálból.

Már a "homofóbia" elnevezés is hazugság, mert senki nem bántja a homoszexuális embereket, viszont a lobbijuk ideológiáját kritikusan szemlélni kötelező.

:-) de néha olvasom:-)
A hozzászólásokon lehet lemérni, hogy jól keltik a gyűlöletet. Durva, közönséges, agresszív a hirklikk és a hozzászólói.

Igazából én meg sört. De asse kóla.

Csatlakozom rövidenhez: nem tudod elképzelni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában