Nem tetszik Greta Thunbergnek a német kormány politikája

2019. augusztus 11. 11:59
A tizenhat éves svéd klímaaktivista szerint Németországnak nem kellene még húsz évig szénerőműkkel is termelnie az energiát.

A Euronews beszámol arról: Greta Thunberg, a nemzetközi hír svéd klímaaktivista lány meglátogatott egy németországi szénellenes tüntető tábort a Köln melletti Hambach erdőben, ahol régóta tüntetnek a közeli külszíni fejtés ellen környezetvédők. 

Thunberg kifejtette: Németországnak a kormány tervei ellenében nem kellene még további húsz évig szénnel is energiát termelnie. 

„Ha nem akarunk másfél foknál több hőmérséklet-emelkedést, a tudomány azt mondja, Németország nem égethet több szenet, még további húsz évig. Ez nem az én véleményem, ez az, amit a tudomány mond” – jelentette ki Greta Thunberg.

A svéd aktivista csodálatosnak nevezte a hambachi tüntetéseket, és elmondta, készül az Atlanti-óceánon való vitorlás átkelésre, hogy New Yorkban az ENSZ előtt szólaljon fel. 

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze azt nem mondja, hogy a "todomány" szerint egyetlen alternatívája van alaperőműként: Az atom. Nem meri, nem illik a zöld-imázsba.

Válaszok:
ÁrPi | 2019. augusztus 11. 14:37

Majd elindul a Bundestag-választáson, aztán pofázhat.

Addig ez az egész végtelenül bizarr.

Klímaharcosként csakis a megújulókat propagálhatja (nap-szél-víz). Max erre kaphat engedélyt.

"Ez nem az én véleményem, ez az, amit a tudomány mond” – jelentette ki Greta Thunberg."

Értjük Grétike. Te hitelesíted a tudományt.

Most komolyan, Greta lenne az, aki hitelesíti a zöldek klímapolitikáját? Aki az ENSZ-ben megmondja a tutit? Ezt a szerencsétlent cirkuszi produkció gyanánt, a hatásvadászat kedvéért mutogatják, megvan a véleményem a szüleiről.

Sajnos ez a sors vár rá. De addig még sok kárt fog okozni.

Te mutogatnád ilyen ízléstelenül a saját gyerekedet a szájába adott mondanivalóval?

A kiscsajnak nem olvastàk fel a francia TUDOMÁNYOS akadémia legutóbbi energia jelentését.

Depressziósból lett küldetéstudatos.
A színészkedés pedig úgy látszik örökletes.

Annyira mélyen nem akartam belemenni, hogy, amit Grétike
véleményez, az is tulajdonképpen csupán vélemény és nem
tudomány.

Felhívom a figyelmet - KÜLÖN - a 12. és 14. pontra!
Monarch Program, Cathy O'Brien, Kennedy-gyilkosságok, 9/11 estébék...

Az 1955-ös CIA MK Ultra dokumentum megmutatja az erőfeszítés méretét és hatókörét. Arra utal, hogy az elme-megváltoztató anyagok választékát a következőképpen írják le: [32]

1. Anyagok, amelyek elősegítik a logikátlan gondolkodást és az impulzivitást annyira, hogy a címzett a nyilvánosság előtt diszkriminálódjon.
2. Anyagok, amelyek növelik a megemlítés és az észlelés hatékonyságát.
3. Anyagok, amelyek miatt az áldozat gyorsabban / lassabban érhet el érettséget.
4. Anyagok, amelyek elősegítik az alkohol mérgező hatását.
5. Anyagok, amelyek visszafordítható módon előállítják az elismert betegségek tüneteit és tüneteit, így felhasználhatók malingeringhez stb.
6. Anyagok, amelyek átmeneti / tartós agykárosodást és memória elvesztését okozhatják.
7. Anyagok, amelyek javítják az egyének képességét a kínzás és a kényszerítés ellen a kihallgatás és az úgynevezett agymosás során.
8. Anyagok és fizikai módszerek, amelyek amnéziát eredményeznek azok használatát megelőző és azok során bekövetkező események esetén.
9. Fizikai módszerek sokk és zavart előidézésére hosszabb ideig, és rejtett felhasználásra képesek.
10. Anyagok, amelyek testi fogyatékossággal járnak, mint például a lábak bénulása, akut vérszegénység stb.
11. Anyagok, amelyek olyan vegyi anyagot hoznak létre, amely hólyagok kialakulását okozhatja.
12. Anyagok, amelyek úgy változtatják meg a személyiség felépítését, hogy a befogadó hajlama egy másik személytől függővé váljon.
13. Egy olyan anyag számára, amely a befolyása alatt álló egyéni mentális zavart okoz majd, nehéz lesz fenntartani a megkérdezés alatt álló gyártást.
14. Anyagok, amelyek csökkentik a férfiak törekvését és általános munka hatékonyságát, ha nem észlelhető mennyiségben adják be őket.
15. Olyan anyagok, amelyek elősegítik a látás vagy hallásképesség gyengeségét vagy torzulását, lehetőleg tartós hatások nélkül.
16. Knockout tabletta, amelyet titokban be lehet adni italokban, ételekben, cigarettákban, aeroszol formájában stb., Amelyek biztonságosak, maximális amnéziát biztosítanak, és alkalmasak az ügynökök általi alkalmi felhasználásra.
17. Olyan anyag, amelyet titokzatosan lehet beadni a fenti módokon, és amely nagyon kis mennyiségben lehetetlenné teszi az ember számára, hogy fizikai tevékenységet végezzen.
A CIA tudatmanipulációs kísérleteire a Church Commitee derített fényt, amelyet Frank Church szenátor indított el 1975-ben.

Ha az Energiewendének bmi köze lett volna a co2-höz, akkor a szénerőművekkel kezdték volna Mürkülék. Bajororszàgban igen ritka a cunami.

Greta iskolájában pénteken tanították a fotoszintézist: http://fotoszintezis.szbk.u-sz..

jelenleg a felhasznált hidrogénnek is csaknem 100 százalékát fosszilis energiahordozóból állítják elő, ami jelentős CO2-kibocsátással jár.

A kiscsaj Chuck Norrisként kivédi a klímakatasztrófát, ami nincs.
Energiacégek meg jól megpumpolják az adófizetőket és egyéni fogyasztókat. Az ipari fogyasztók árához nem mernek nyúlni, mert azonnal megállna a gazdaság.
A németek meg hadd kísérletezzenek még évtizedeket zsinóráram, alaperőmű nélkül, a cenzúra majd kivédi az olyan gondolatokat, hogy jelenleg is pocsékoló duális villamos energia rendszerük van, amiben szélbőség napjaiban a hőerőműveikben keletkező villamosságot pocsékolják el. Van hogy egyszerűen lekapcsolják a klasszikus erőműveiket a gridről. Egy évtized alatt meg rendre több energiát fogyasztanak és semmivel sem kevesebb CO2 molekula ment ki a légkörbe. CO2, ami színtelen, szagtalan, igen stabil, nem mérgező, a levegőnél nehezebb gáz és a növények fényenergia hatására O2-t és ózont állítanak elő fotoszintézissel. Az élet tartja fent az életet. A Föld légköre 0,04% CO2-t tartalmaz, pont az élet, a bioszfára miatt ilyen keveset. Beszélek e.on-os meg RWE-s képzett értelmes mérnökökkel és mismásolnak, nyomják a marketing bolshitet, meg business is business. Van melójuk, jó pénzük, jó nyugdíjuk lesz, most azt hiszik és négerek fogják tologatni őket, meg tisztába rakni 80 évesen.

Hajrá elektrolízissel képzett hidrogén! Vagy helyben állítod elő, akkor qrva drága és igen veszteséges, vagy nem helyben állítod elő és akkor a szállítása qrva drága. De majd Greta kitalálja, megoldja! Odaszól a német kormánynak hogy kéne, meg felszólal az ENSZ-ben. A világnézetileg egyenirányított és cenzúrázott német média térben nem igen merül fel a kérdés, hogy az Északi Áramlat csöveken érkező orosz ( !) gázmolekulákkal pl. mi a faszt akarnak kezdeni a dekarbonizáció korában. Elbasznak csak úgy újabb Euro milliárdokat? Ugye Greta meg a Greenpeace kedvéért nem fogják elégetni? Ugye nem? Ide vezet a gondolat, vélemény szabadság korlátozása, hogy Mürkül barátosnője, a Bertelsmann feje világglóriát épített fel a kancellár asszony feje köré. Év nője, év embere, a leghatalmasabb, a legbefolyásosabb, a Béke Nobel-díj várományosa, akinek egy csettintés és Cukorhegy kidolgozza a német igényekre szabott cenzúrát.

Ha még Greta esetleg megtudná a "tudománytól", hogy hány tonna CO2 megy a légkörbe mire homokból fotóvoltikus panel lesz! :)

"A hülye németek bezárták a leggazdaságosabb, legkörnyezetkímélőbb energiaforrást, az atomerőműveket."

Még nem, de 22-re ez a terv. Egy atomerőművet készenlétnek meghagynak standby-ba, meg egy másikat újraindíthatónak.
Meglátjuk. A 2020-as klímacélokat már átírták, nem sikerült elérni a célt. Ahogy nem sikerül sokadjára a berlini reptér, ahogy nem sikerült az első viláháború, erre nekifutottak a másodiknak. Most Európa, meg Euro projekt néven fut a küzdelem, a provinciákon nyerészkednek és a nyareséget nem osztják szét ( ahogy a négereket szeretnék), hanem elégetik kisérletezésre.Öveges prof. egy laposelemmel meg két izzóval be tudná nekik mutatni Kirchoff első törvényét, de a német inkább megint össz-európai méretekben játszik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés