Ujhelyi páni félelme

2019. július 25. 23:09

Nagy Ervin
Magyar Nemzet
Ez van, kedves képviselő úr! Változnak az idők.

„»Ursula von der Leyen vagy butuska, vagy benyalta az Orbán-rezsim propagandáját« – így vélekedik a német politikus asszony megértő, nyitottságot mutató mondataitól teljesen összezavarodott Ujhelyi István. Persze, mert nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem a magyar ellenzék kottáját mondja fel egy vezető uniós bürokrata. Mert nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem hallja vissza az itthoni hazugságáradatot a néppárti politikus szájából. Merőben új helyzet ez neki és persze a többi, közös gyékényen hazát áruló ellenzéki társának. Így csak pislognak a nagy semmibe, amikor a hétgyermekes leendő elnök többek közt a The Guardian című brit lapnak is azt nyilatkozta, hogy sokkal megértőbbnek kell lenni, több tisztelettel kell bánni a közép- és kelet-európai országokkal, leginkább a sajátos utat járó lengyelekkel és magyarokkal. És hogy még inkább megrökönyödjön a szokatlan szituáció miatt az egyébként minimális társadalmi támogatottsággal bíró szocialista képviselő, a politikus asszony a »különutas« menekültpolitikát sem akarja úgy bírálni, kapásból elutasítani, mint elődje tette azt.”

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ujhelyi örüljön, hogy még öt évig van jól fizetett állása Brüsszelben. Temérdek párttársa ismét a szabad munkapiacon keresi keserei kenyerét.

Az ilyen Ujhelyik és Teneriféről be-beberepdeső Tóbiások marha motiválóan hatnak majd a pártbázisra. Nemsokára alulról súrolják a küszöböt.

:-))

A "nagy szakértő" Újhelyi néhány hete a Mandineren is közölte: Ursula von der Leyen nem lesz megválasztva...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés