Biztos út a negyedik kétharmadhoz

2019. július 18. 13:54

Ungár Péter
Facebook
Jakab Péter elég gyorsan kisajátította magának az ellenzéki politizálás alját.

„Jakab Péter egy olyan videót rakott ki a Facebook oldalára, melyben nem is finoman arra céloz, hogy a miniszterelnök komoly mentális betegségben szenved, ezért alkalmatlan a posztja betöltésére. Azt is hozzáteszi, hogy a kormányfőnek szerinte minden esetben meg kéne felelnie kinevezése előtt egy pszichológiai alkalmassági vizsgálaton. A Jobbik újdonsült frakcióvezetője ezzel elég gyorsan kisajátította magának az ellenzéki politizálás alját. Egyrészt nem tartozik a skizofrénia tünetei közé a száj nyalogatása, a videóban sugallt »diagnózis« így helytelen. Másrészt, ha még igaza is lenne, akkor az általa is képviselt ellenzék egy mentálisan sérült embertől szenvedett háromszor is kétharmados vereséget, így inkább az önvizsgálatnak, mintsem az ostoba vádaskodásnak lenne itt a helye. Arról nem is beszélve, hogy Jakab Péterrel ezzel a videóval a legprimitívebb módon erősít rá arra, hogy a mentális problémákkal küszködő embereket a társadalom perifériájára kell szorítani.

Én Magyarország zöld pártjának vagyok az országgyűlési képviselője, de még innen is látszik, hogy önmagát jobboldali, konzervatív pártnak elég terepe lenne kritizálni Orbán Viktort. Nagyon úgy tűnik, hogy a Jobbik nem ezt az utat választja, inkább vásári politizálásban szeretné legyőzni a baloldalt. Sok sikert hozzá, ez a verseny a biztos út a negyedik kétharmadhoz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Inkább Jakab tűnik mentálisan sérültnek.

Válaszok:
hátakkor | 2019. július 18. 18:02

Szerintem Peti nem tudja, hogy Jakab Péter Fidesz ügynök.

Nincs " biztos út a negyedik kétharmadhoz", azért ugyanúgy meg kell küzdeni, mint néhány pártnak a parlamentbe jutásért.

Bizonyos mértékig én is kedvelem. Okos, jól érvel és sokszor van
lényeglátó véleménye. Tipp: ki fogják túrni maguk közül.

Az antiszemitizmus és a homofóbia nem elég "ajrópai", marad a mentális problémákkal küzdő emberek megalázása. Gondolom, ezt az összes "haladó" párt (DK, Momentum, MSZP) úgy értékeli, hogy "Jakab fölmosta a padlót Orbánnal."

"Új eszközök" (-::

Doromb helyett hangvillán akarják eljátszani a Sors szimfóniát.
Sok sikert!

Válaszok:
legyetek | 2019. július 18. 14:53

Persze. Sehol sincs egy kis iszlamofóbia mögött...

Jákob, meg Ungár is csak szeretne annyira "mentálisan beteg" lenni, mint a Főnök.

Meglátjuk mihez kezd Jákob 3 év múlva. Az ősszel talán meg tudja puccsolni Royt és akkor övé lesz a legerősebb Skoda - használatra.

"inkább vásári politizálásban szeretné legyőzni a baloldalt"

Jó reggelt! :)

Mondjuk ha a teljesen zavarodott tekintetű Jakab egy jobb elmegyógyintézetbe betévedne, valószínűleg ott is tartanák.

Mint cseppben a tenger - rögzítsük, hogy Jákob testvér Bangónéval fetrengett a padlón és Feriékkel lépett fel - nem - a nagy-színpadon. A Mozgalomnak egy éve 1 millió szavazója volt, a technikai szavazatokkal 1,2 milla. A technikai szavazók immáron direktben Kleinékre szavaznak megint. Közvetlenebb út, nem hallgatnak Hellerre már.

Ennek a társaságnak a kívánt jövőjőre az előélete a legnagyobb akadály. Nagyon nem ment a kormányzás, a privatizáció, akár külföldi ÁLLAMI vállalatok részére, annál jobban.

Egy kormány hasson, alkosson, gyarapítson, ne herdáljon.

A "deviza" hitel felfuttatás sem volt semmi.

Ungár egy viszonylag üdítő színfolt az ellenzéki térfélen. Mintha nem veszett volna ki belőle a realitás érzék. Hiába, a családi háttér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés