Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi

2019. július 18. 19:51

Demokratikus Koalíció
Közlemény
Így lett a legjövedelmezőbb vállalkozás az Orbán-család bányája.

„Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi - Így lett a legjövedelmezőbb vállalkozás az Orbán-család bányája

Nincs olyan cég, amely adott bevétel mellett magasabb profitot érne el, mint az Orbán-család bányavállalkozása. A Direkt36 kimutatása szerint a céghez jutó pénzekből közel minden 2. forint egyenesen az Orbán-család zsebében landol. A kormány leánykori nevén ezt nevezte extraprofitnak, most azonban nem zavarja őket. Ez persze csak tünet, a probléma az, hogy ezeket a pénzeket a cég többségében uniós pályázatok alvállalkozójaként nyeri el.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy az Orbán-család bányavállalkozása uniós pénzekből gazdagodik. Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi - így működik a hatalommal történő gazdagodás. A DK szerint a legalantasabb gazemberségek egyike, ha valaki a felhatalmazását nem az ország javára, hanem az ország javainak megszerzésére használja. A gazdagodás persze ugyanolyan gyorsan fog menni, mint ahogy jött, hiszen nem teljesítmény áll mögötte, hanem annyi, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök. Lesz ez még így se.”

(MTI-OS)

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi"

A dekások meg kussolnak! Van miért.

Biztosan a Motim nem hoz ennyit és irigy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés