Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi

2019. július 18. 19:51

Így lett a legjövedelmezőbb vállalkozás az Orbán-család bányája.

2019. július 18. 19:51
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
Közlemény

„Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi - Így lett a legjövedelmezőbb vállalkozás az Orbán-család bányája

Nincs olyan cég, amely adott bevétel mellett magasabb profitot érne el, mint az Orbán-család bányavállalkozása. A Direkt36 kimutatása szerint a céghez jutó pénzekből közel minden 2. forint egyenesen az Orbán-család zsebében landol. A kormány leánykori nevén ezt nevezte extraprofitnak, most azonban nem zavarja őket. Ez persze csak tünet, a probléma az, hogy ezeket a pénzeket a cég többségében uniós pályázatok alvállalkozójaként nyeri el.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy az Orbán-család bányavállalkozása uniós pénzekből gazdagodik. Orbán kiírja, Mészáros megnyeri, az Orbán-család lefölözi - így működik a hatalommal történő gazdagodás. A DK szerint a legalantasabb gazemberségek egyike, ha valaki a felhatalmazását nem az ország javára, hanem az ország javainak megszerzésére használja. A gazdagodás persze ugyanolyan gyorsan fog menni, mint ahogy jött, hiszen nem teljesítmény áll mögötte, hanem annyi, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök. Lesz ez még így se.”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2019. július 21. 10:13
ORBÁN MEGMONDTA, OSTOBA ellenzék meg toporzékolhat, vinnyoghat! SEM Weber sem Timmermans! NAHÁT nahát és hm....?
Era01
2019. július 19. 15:54
A DK idióta ökör - barmok gyülekezete. Soha nem szoktam átkozni senkit, de most már tényleg eltörhetne a keze annak aki rájuk szavaz.
21 gramm
2019. július 19. 11:12
Betegek ezek mind.
Korrupt Kornél
2019. július 19. 09:00
Az EU ki sem írja, de gyurcsányné megnyeri a százmillákat! Ez nem ért el a tudatáig a dk-nak. Érdekes beszűkülés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik