Devirilizáció: A fehér férfiasság felszámolása

2019. július 15. 7:15

Gazdag István
Demokrata
Minden nemzet történelmi túlélésének a férfiasság az alapfeltétele.

 

„A fehér férfi már nem képes megvédeni önmagát és családját a „migráns” fedőnevű idegen gyarmatosítóktól, mert a kultúrmarxista társadalommérnökség 75 éve tartó szüntelen agymosása mára csaknem teljesen devirilizálta. Az intézményesített homofília, a női álemancipáció feminista hulláma, a nagycsalád ideológiai elutasítása, a natalitás összeomlása, a néger ad nauseam idealizálása, a rasszkeveredés gátlástalan reklámozása, a harcias értékek elvetése, az erő és a hatalom esztétikájának gyűlölete és az általános gyávaság a folyamat csupán néhány jellemző tünete.

Szembesülve az agresszív férfiasságot mindenek fölé helyező iszlámmal, a fehér férfiak morálisan lefegyverzettnek és komplexusosnak érzik magukat, hiszen korszakunk egész koncepciója, amely a törvényhozótól, a közoktatástól, az egyháztól és a médiától ered, a „fasiszta brutalitással” azonosított maradék férfiasság felszámolására törekszik. Ezzel szemben a devirilizáció úgymond a kifinomult erkölcsök, a civilizáltság és a polgári lét jele lenne, egy olyan társadalom képmutató diskurzusaként, amely egyre mélyebbre süllyed a hedonizmusba, a dekadenciába és a zsarnokságba. A narcisztikus individualizmushoz és a (vér)közösségi érzés elvesztéséhez is kötődő általános és egyre fokozódó férfiatlanodás megbénítja a bevándorló megszállókkal és őshonos kollaboránsaikkal szembeni ellenállást, ugyanakkor megmagyarázza a migránsbűnözés elleni erőtlen fellépést, a fehérek etnikai szolidaritásának hiányát a színes bőrűekkel szemben és a tőlük való patologikus rettegésüket. Márpedig minden nemzet történelmi túlélésének a férfiasság az alapfeltétele.”

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes és talán érdemes is lenne megírni a Legújabb Zrínyiászt. Azt hiszem, mondott keresztény hadúr, Krisztus egykori katonája rendkívül érdekes tapasztalatokkal gazdagodna, ha most tenne egy körsétát a jelen Magyarországán, Európáján.

Jópofa ez a "tömbbizalmi elvtárs" szöveg, egy ilyen családi háttérrel, mint az enyém... Persze erről te nem tudhatsz...

A hozzászólásom pedig a témához kötődik. Sikerült önkasztrációt végezni az európai identitáson, ami soha nem hirdette az önfeladást, az önvédelemre való képtelenséget.

Zrínyi a régi európai értékrend szimbolikus alakja. A miles Christi-e, aki élete árán is megvédi hitét, hazáját. Ma már, a "modern" európai világban ezek (hit, haza, megvédeni) vagy szitokszavak, vagy fölényes gúnykacajjal kísért anakronisztikus ideák.

Életemben nem adtam még jelentést soha, sem szóban, sem írásban. Amúgy - ha már ilyen érzékeny vagy arra, hogy a cikk témájáról szóljon a hozzászólás - talán mellőzhetnéd a személyemet érintő elemzésnek álcázott (tökéletesen sikertelen) találgatásaidat. Amelyek inkább tűnnek "hangulatfelelősi" mellékzöngéknek...

Nemhogy lehetne, határozottan kellene!

A vita sosem fölösleges. Sokat elárul a benne résztvevőkről.

Engedelmddel: 2018. szeptember 14. írta: fofilozofus

Áldott agresszivitás

"Ha az agresszivitás hiányát tovább boncoljuk, akkor könnyen észrevesszük, hogy (természetesen itt csak a fehér ember kultúrköréről van szó) a férfiak elnőiesedtek, a nők viszont férfiakká váltak. Előbbi jól látható folyamat: nem szabad verekedni, csúnyán beszélni a fiúknak, mindenhonnan a jaj, csak nehogy háború legyen (ami egyébként iszonyatos dolog, de a csendben kihalás vége is iszonyatos lesz, mikor mozgásképtelen nyugdíjasként kibasznak a hóra a vaságyaddal együtt a házadat elfoglaló idegenek). Ez megy a TV-ből, internetről ez ömlik. Fújj katonaság, az édes gyerekeket szeressük, még ha idegenek is. Igen, ez a nők feladata, szeretni, nevelni, óvni. De nem a férfiaké. Teljesen úgy viselkedünk, mint a nők. Egyszerűen nőnek neveltek minket kollektíven.

Bezzeg a nők, akiknek a feladata a lakosság megújítása! Repülőt vezetnek meg egyéb értéktelen dolgot csinálnak, amit a férfiak is el tudnak végezni. Tisztára meghülyült a világ.

Gondolkozzunk el ezen, és csempésszük vissza az életünkbe a szellemi agresszió csíráit. Mert ha nem, akkor úgy járunk, mint a katonasággal kapcsolatos példabeszédben: ha te nem fizeted a hadseregedet, akkor fizetheted a másét."
Amihez annyit teszek hozzá:
Nem nem fizetheted a másét.
Mert az a más volt, aki kibaszott a vaságyaddal együtt a hóra...

"„A fehér férfi-t ... a kultúrmarxista társadalommérnökség 75 éve tartó szüntelen agymosása mára csaknem teljesen devirilizálta. "
Virilista: a magyarországi latin nyelv szava a férfias, állhatatos, tehetség szerinti jelentésű virilis nyomán, melynek tövében a férfi jelentésű vir szó rejlik.[1]
Azt a politikai perverziót, amelyben a nyugati világot a Rothschild Company irányítja, konkrétan: uralja, egyetlen módon lehet elfogadtatni, lenyeletni az euro-atlanti fehér birkákkal: (mindaddig, míg a birkák farkasokká válnak)
...ha a nyugati világ politikáját, agendáját politikailag perverzzé teszik.
A fehér férfiasság kiátkozása a politikailag perverzek részéről a természetellenesség egyik alapköve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés