Provokációsorozat Salvini ellen

2019. július 12. 9:46

Horváth József
Magyar Nemzet
A nemzetközi média sztárt, illetve mártírt csinált az olasz állam szuverenitását tudatosan semmibe vevő Carola Rakete kapitányból.

„Először a Sea-Watch 3 nevű hajó német kapitánya döntött úgy, hogy 41 migránst erőszakkal is partra tesz Lampedusa szigetén. Hiába tiltotta meg Salvini a kikötést, hiába javasolta a holland zászló alatt hajózó kapitánynak, hogy utasait vigye Hollandiába vagy Németországba. Nyilván a hajót fenntartó, illetve háttérből finanszírozó érdekcsoportnak más volt a célja.

Talán segíti a tisztánlátást, ha tudjuk, hogy ezt a hajót néhány éve még a Soros György által finanszírozott szervezet használta, szintén a migránsok fuvarozására. Közben a nemzetközi média valóságos sztárt, illetve mártírt csinált az olasz állam szuverenitását tudatosan semmibe vevő Carola Rakete kapitányból. Ezzel párhuzamosan pedig megkezdték Salvini lejáratását, politikai tőkéjének rombolását. Hiába küldetett gyógyszert, élelmiszert a hajón lévőknek, hiába szállíthatták partra a gyerekeket, terhes anyákat.

A nyugat-európai lapok már arról írnak, hogy az olasz politikus lelkiismeretét több ezer halott menekült terheli. Ez nyilvánvalóan abszurd hazugság, de a hétköznapi hírfogyasztóknál alkalmas a kiszemelt személy lejáratására.

Amikor esetleg azt mondhatnánk, hogy a Sea-Watch 3 csak a kényszerek súlya alatt hágta át az olasz törvényeket, akkor két újabb eset bizonyítja, hogy itt igenis szervezett, tudatosan felépített akcióval állunk szemben. Ennek pedig már nemzetbiztonsági relevanciája van. Ha egy ország törvényesen megválasztott kormányát idegen állam vagy államszerűen működő szervezet akarja megbuktatni, akkor az elhárításnak és a hírszerzésnek lépnie kell. Ugyanis minden ország titkosszolgálatának első számú feladata az állam stabilitásának, működőképességének védelme külső támadásokkal, illegális műveletekkel szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés