Mintegy 143 ezren vettek részt a VOLT Fesztiválon

2019. június 30. 14:19
Jövőre július 1. és 4. között rendezik a fesztivált.

Mintegy 143 ezren vettek részt a 27. Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban június 26. és 29. között – olvasható a szervezők közleményében, melyet vasárnap küldtek el az MTI-nek. 

„Sikerrel debütált a fesztivál az új helyszínen, a régi szomszédságában, a nyitónapon a látogatók száma elérte a 40 ezret. Az idei tapasztalatok alapján szükséges további fejlesztés a helyszínen, azonban nagy öröm számunkra, hogy elsőre jól vizsgázott a VOLT új területe, amely nagyobb, komfortosabb és jóval biztonságosabb a korábbinál” – idézte a közlemény Lobenwein Norbert alapító-főszervezőt.

Hozzátette: az új helyszín biztosítja, hogy legalább tíz évre előre tervezni lehessen Sopronban az eseménnyel. 

Sopron – a csillagok városa

Fülöp Zoltán, a fesztivál másik alapító-főszervezője azt emelte ki, hogy a VOLT egyre inkább családi eseménynek számít. Sopronból ezernél is többen érkeztek biciklivel és sokan vitték magukkal a gyerekeiket is, akiknek a belépőért egy olyan rajzzal kellett fizetniük, amelyet a VOLT inspirált. Négy nap alatt közel ötszáz rajzot kaptak. 

A legnagyobb érdeklődés az első napon fellépő rockzenekarokat kísérte. A Slipknot, Slash, a Black Eyed Peas és Parov Stelar is nagy sikernek bizonyult. Tízezrek voltak kíváncsiak a Halott Pénz 15 éves, jubileumi show-jára, amelyből az év végére film is készül.

A Sopron – a csillagok városa projekt újabb székkel bővült, a Slipknot és a Halott Pénz kapott ajándékba egy-egy műalkotást, amelyeket a következő hónapokban Sopron belvárosában állítanak fel.

Páneurópai Piknik a Fesztiválon

A fesztivál szervezői idén a Médiaunió kampányához csatlakoztak, amellyel a tanárok megbecsültségét igyekeztek elősegíteni, emellett önálló helyszínen emlékeztek meg a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulójáról.

Jelen volt a Láthatatlan Kiállítás, ahol egy sötét konténerben vakok segítségével lehetett tájékozódni, Krasznai János fotóművész mozgó műtermében pedig fekete-fehérben örökítette meg az ezerarcú fesztiválozókat. 

A tájékoztatás szerint a helyszíni véradó állomáson minden eddiginél többen adtak vért, amellyel ismét országos rekord született, a vendégek egy magyar nagyváros vérellátásnak megfelelő mennyiségű vért adtak. 

Jövőre július 1. és 4. között rendezik a fesztivált.

(MTI)

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Tök alsó c. filmben I. részben van egy számból egy részlet. Meg tudnád mondani nekem, hogy mi a címe és kik játsszák?
1:03:52

Nem néztem, éppen kapcsolgattam, amikor meghallottam ezt a zenét.
Fogalmam sincs, hogy miről szól a film. Ezek szerint te ismered.

Marad a nagypapám. Hátha tudja.

Na, akkor elmesélem. Az úgy volt, hogy kapcsolgattam, és egyből megtetszett ez a szám. Megnéztem, hogy melyik ez a TV csatorna, mi a film címe, kikerestem. Emlékeztem erre a hülye jelenetre, a zene végénél, mert pont a végére kapcsoltam oda.
Először azt néztem meg, hogy szerepel-e valahol a film zenéje, akkor még nem tudtam, hogy csak egy pici részt adtak csak.
Aztán mentem rá a filmre.
Csakhogy rossznál kerestem, mert nem tudtam, hogy kétrészes és a második résznél futtattam át és nem volt az a tengerparti jelenet.
Akkor vettem észre, hogy van egy első része...a többit már tudod.

A filmet nem néztem, nem láttam.
Leírtam a szitut iszapszeműnek.
Vége lett a számnak, átkapcsoltam.
Majd megkeresem a dalfölismerő alkalmazással.

Nagyon köszönöm neked! Ez volt az!

I'm Not In Love • 10CC
1:03After Kate see's Deuce with a client. She slaps him and Deuce chases after her.

https://www.youtube.com/watch?..

Köszönöm, már elküldött iszapszemű rája, egy csokorra való együttest, amiből ki tudtam választani az együttest is és ezt a számot is.
Ha összehasonlítjuk Koncz Zsuzsa nemrég megjelent számával,
ez gyönyörű, Koncz Zsuzsáé viszont hallgathatatlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés