Karácsony hazugságaihoz asszisztált az ellenzéki média

2019. június 26. 20:28

Puzsér Róbert
Facebook
A parkolási maffia jelöltje számolatlanul költötte a tízmillókat hirdetésekre.

„Karácsony Gergely fölényesen nyerte az előválasztást. Az elmúlt hetek során a baloldali és liberális sajtó ízlést és mértéket nem ismerve támogatta őt a másik két jelölttel szemben, s ennek meg is lett az eredménye: egy olyan jelölt nyert, aki büszkén támogatta Orbán Viktor olimpiai álmait, aki a Fidesz-MSZP maffiától rendelt Zuglónak parkoltatást, akinek a maga állítása szerint el kell gondolkodnia, hogy miféle politikai közösséghez tartozik, aki öt éve megígérte Papcsák Ferenc elszámoltatását és a Városliget fáinak megvédését, s aki ezekből az ígéretekből természetesen máig nem tartott be semmit. Hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja. Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak. Nem értem, mi bajuk Orbán Viktor médiájával – hisz a cél szentesíti az eszközt. Tényleg nagyobb túlsúlyban van a Fidesz sajtója az MSZP sajtójával szemben, mint ebben a kampányban Karácsony Gergely sajtója Kálmán Olgáéval és Kerpel-Fronius Gáboréval szemben? Vagy csak akkor fáj nekik a médiatúlsúly, ha épp nem ők gyakorolják, hanem rájuk nehezedik?

A parkolási maffia jelöltje számolatlanul költötte a tízmillókat hirdetésekre – csak annak lett volna esélye legyőzni őt, akinek még szektásabbak a hívei, aki szintén korlátlanul hirdethet az interneten, aki számíthat a balliberális sajtó elkötelezett szolgálatára, és akinek szintén megvannak a baloldal Kubatov-listái. Ez az előválasztás egy inkorrekt verseny, egy nagyszabású csalás volt, amelyen egyedül a balliberális network jelöltje nyerhetett. A DK ellenzékváltási kísérlete megbukott: a nemzeti együttműködés rendszeréhez közelebb álló MSZP megőrizte befolyását Gyurcsány Ferenccel szemben.

Mindent megpróbáltam, hogy teljes ellenzéki együttműködés jöjjön létre, és októberben egy jelölt álljon szemben Tarlós Istvánnal. Pozíciót nem kértem se magamnak, se másnak, mindössze biztosítékot egy közös ellenzéki minimum-program megvalósulására, tisztességes pártközi alkukat és egy korrekt előválasztást, ahol van esélyem. Semmit nem teljesítettek. Hülyének néztek, erővel, zsarolással és fenyegetéssel próbáltak kiszorítani a demokratikus versenyből. Nem érdekli őket Budapest, csak a zsákmány. Nem ismerik a tisztességet, egymást is bármikor hátba döfik. A szavuknak nincs hitele. Ők a NER háztáji ellenzéke: az ő alkalmatlanságuk, romlottságuk és becstelenségük a garancia a felcsúti fáraó számára, hogy soha nem képződik vezetőképes alternatíva sem vele, sem a Betonemberrel szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsi, simán verne KariGeri. #ezvan

Azt hallottam, hogy a 2015- s és 2016-s jelentéssel nem volt bajuk. Mi változhatott?

Szegény Puzsérnak meg kell értenie, ez a politika, nincs helye durcáskodásnak, a pártjai kihátráltak mögüle.

"Hülyének néztek"
Különösen hülyékkel fordul elő az ilyesmi.

Hát, ha nemcsak a Habony-Médiaművek sajtóját bújnád, akkor szembe jönne veled a valóság:

https://www.napi.hu/magyar_gaz..

Amúgy vajon ki az idióta és hülye bunkó?
Akit érdekel a valóság, vagy aki csak a pártpropagandának hisz, mint anno Csermanek idején??

Pedig a tények makacs dolgok:

https://www.portfolio.hu/gazda..

Ja, és a Habony-Médiaművek sajtójában ilyet nem fogsz olvasni, úgyhogy ha érdekel a valóság, mást is kéne olvasnod!!

Legalább 10-en rád fognak szavazni!!
Az a lényeg, hogy megoszd az ellenzéket!!
Meglátod a Párt nem lesz hálátlan!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés