Pakkot kapott a jobbikos képviselő

2019. június 26. 08:36

Ki lehet az az ellenzéki politikus, aki mosolyogva pózol egy teszkós zacskónyi száraztészta mellett? Kattintás után kiderül!

Történt, hogy Jakab Péter, a Jobbik újdonsült frakcióvezetője egy zacskóban száraztésztát tett Orbán Viktor asztalára az Országgyűlésben. Hétfői parlamenti felszólalása szerint ezt Kocsis Máté vette magához később.

Úgy tűnik, hogy idővel visszakerült a csomag a feladóhoz, ugyanis még hétfőn, az emlékezetes Dömötör-Jakab szópárbaj után posztolt egy fotót Facebook-oldalára Jakab, amin egy zacskó száraztészta mellett látható... hol máshol, mint a Képviselői Irodaházban, azaz a magyar Fehér Házban.

Mint írta: „Nem kell a Fidesznek a száraztészta. A kormánypárt visszaküldte. Bezzeg, ha luxusautót, magánrepülőt, gyárat, földet, fél országot adtam volna a miniszterelnöknek... Bár ezeket már elvették maguktól is.”

Ennek ellenére leírható, hogy szemmel láthatóan örül a pakknak, mint Nyilas Misi az övének. Csak remélni tudjuk, hogy a tészta ezek után megfelelő helyre kerül, azaz a konyhaszekrénybe vagy a spájzba, és nem a magyar belpolitika asztalára.

(Mandiner)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150671

Ajánljuk még a témában