Fáradt voltam, boldog vagyok! – Kunhalmi Ágnes a Mandinernek

2019. június 27. 7:59
„Én már néha nem látom a fától az erdőt, mert nagyon intenzíven benne voltam ebben a kampányban, túl sok információ ment át rajtam és nagyon elfáradtam. De amilyen fáradt voltam, annyira boldog vagyok!” – közölte Kunhalmi Ágnes az előválasztás eredményhirdetésén lapunkkal. Az MSZP politikusát az előválasztási tapasztalatairól és arról is kérdeztük, mi volt az a rögtön mémmé vált „illegés-billegése” a köztéri sajtótájékoztatón.

Gondolom, elégedett az eredménnyel.

Igen, igen! Boldog vagyok! Nagyon örülök, hogy sikerült. Ahhoz képest, hogy milyen húsz nap van mögöttünk, nagyon nagyot mentünk! Azt hiszem, hogy Karácsony Gergely is a legjobb és legerősebb köreit futja. Mindenki a helyén volt, iszonyatosan jó lett a kampánycsapat, összeálltunk és egy becsületes és tisztességes versenyt csináltunk végig.

Előzetesen mire számítottak?

Én szorosabb eredményt vártam, de megmondom őszintén, én már néha nem látom a fától az erdőt, mert nagyon intenzíven benne voltam ebben a kampányban, túl sok információ ment át rajtam és nagyon elfáradtam. De amilyen fáradt voltam, annyira boldog vagyok! Gratulálni szeretnék természetesen Kálmán Olgának és Kerpel-Fronius Gábornak is.

Mit gondol, van annak valamilyen szimbolikus jelentősége, hogy Kálmán Olga nem jelent meg az eredményhirdetésen? Az előzményeket tekintve ez talán nem alaptalan feltételezés.

Én csak értetlenségemet tudom kifejezni ezzel kapcsolatban. A DK-tól Gréczy Zsoltot és Élő Norbertet láttam a helyszínen. Jó lett volna, ha a jelölt is itt van, már csak azért is, mert

korábban megígérték, hogy be fognak állni a győztes mögé.

Gyurcsány Ferenc új Facebook-posztjában is megígérte, hogy aki győz, a mögé teljes mellszélességgel be fognak állni. Azt hiszem, a törzsi háborúkat be kell fejezni és egységesen fel kell állni a Fidesszel szemben. Lehet, hogy ennek valami más akadályoztatás az oka, én nem feltételezek semmilyen rossz szándékot Kálmán Olga részéről.

Gyurcsány Ferenc nagyon sok mindent ígért már, ami aztán valahogy mégsem úgy történt.

Én nagyon bízom Kálmán Olgában! (A képviselő asszony ezen a ponton a már jól ismert nevetésével elnevette magát.)

Árulja el, mi volt ez az érdekes mozdulatsor, amit ma láthattunk öntől, a Karácsony Gergely sajtótájékoztatójáról készült videó hátterében?

Ja, semmi extra. (mosolyog) Közel harmincöt fok volt és a napon álltunk, 

egyszerűen csak egy kis szellőt akartam produkálni.

Meleg volt, ennyi. Nem tudtam, hogy benne vagyok a képben.

De még integetett is a kamerának…

Nem, egy ismerősömnek integettem, akivel meg volt beszélve, hogy találkozunk és akkor érkezett meg. Bemutattam neki a jelöltünket és szavazott is Gergőre! Direkt félreálltam, azt hittem nem vesz a kamera.

Azt tudja, hogy ebből megint egy rakás vicces gif fog születni.

Hát nézze, úgy látszik, velem már mindig történik valami ilyesmi...

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a fejlődésben visszamaradott szerencsétlen műnő csak azért nem a leghülyébb tagja az MSZP-nek, mert Gurmai Zita is benne van.

ez kell az ellenzéknek! még több olyan szavazást, ahol nem indul a fidesz! közel tíz év után újra megízlelhették a győzelem ízét. legalábbis az mszp-ben.
fletóék alaposan eltaktikázták magukat, és kálmán olga is meglehetősen értelmetlenül dobta el a független újságíró (esetében amúgy is eléggé gyenge lábakon álló) imidzsét.

Tény, hogy sokszor viselkedik furcsán.

Te még hiszel a mesékben? Rendben. Na de Gyurcsánynak?

Gyurcsány Ferenc új Facebook-posztjában is megígérte,

Korai az öröm. A roncsderbinek még nincs vége. A java csak most következik.

Gyurcsányi segítség; "Beszéltem Karácsony Gergellyel. A politikai bizalom kölcsönösen megvan. Együtt fogunk dolgozni Budapest sikeréért. Ez így van rendjén. A közös jelölt kampánycsapatában ott leszünk, munkáját segíteni fogjuk." (Egy órája.)
https://hu-hu.facebook.com/gyu..

Akkor borítékolható Karácsony bukása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés