A nemzetek Európájáért dolgozik a cseh SPD

2019. június 25. 07:41

Tomio Okamura
Magyar Hírlap

A patriotizmus a legnagyobb veszély, ami a globalistákra és a multikulturalizmus híveire leselkedik, ezért akarják annak megerősödését megakadályozni. Interjú.

„Az Európai Parlamentbe bekerülve csatlakoztak az Identitás és Demokrácia nevű képviselőcsoporthoz, amelynek önökön kívül a Matteo Salvini vezette olasz Liga, a francia Nemzeti Tömörülés, az Alternatíva Németországnak, az Észt Konzervatív Párt, valamint az Osztrák Szabadságpárt is tagja. Összességében jó szerepeltek a szövetségük tagjai?

Matteo Salvini nyert Olaszországban, Marine Le Pen Franciaországban, az Alternatíva Németországnak harmadik lett Németországban. Ezek csodálatos eredmények. Fontos kiemelni Nigel Farage győzelmét is az Egyesült Királyságban, noha ő nem tagja a frakciónknak. A mi frakciónk, az Identitás és Demokrácia megkétszerezte a létszámát az elődjéhez, a Nemzetek és Szabadság Európája csoporthoz képest.

Milyen célokkal vágnak neki az új ciklusnak?

A lehető legszorosabb együttműködést akarunk a szabad és szuverén európai nemzetek között
a túlzott brüsszeli szabályozások nélkül. A biztonság és a közvetlen demokrácia is a prioritásaink közé tartozik. Emellett természetesen elutasítjuk az illegális bevándorlást és Európa iszlamizációját.

Hetek óta folyik az uniós csúcspozíciók elosztásáról szóló egyezkedés. Van beleszólásuk?

A Brüsszellel szimpatizáló csoportok összefognak ellenünk, patrióták ellen. A patriotizmus a legnagyobb veszély, ami a globalistákra és a multikulturalizmus híveire leselkedik. Ezért akarják megakadályozni a patriotizmus erősödését az európai országokban. Az erőfeszítéseik viszont hiábavalóak, hiszen az EU jelenlegi formájában nem fog túlélni, mivel nem lehet megreformálni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150599

Ajánljuk még a témában