A nemzetek Európájáért dolgozik a cseh SPD

2019. június 25. 7:41

Tomio Okamura
Magyar Hírlap
A patriotizmus a legnagyobb veszély, ami a globalistákra és a multikulturalizmus híveire leselkedik, ezért akarják annak megerősödését megakadályozni. Interjú.

„Az Európai Parlamentbe bekerülve csatlakoztak az Identitás és Demokrácia nevű képviselőcsoporthoz, amelynek önökön kívül a Matteo Salvini vezette olasz Liga, a francia Nemzeti Tömörülés, az Alternatíva Németországnak, az Észt Konzervatív Párt, valamint az Osztrák Szabadságpárt is tagja. Összességében jó szerepeltek a szövetségük tagjai?

Matteo Salvini nyert Olaszországban, Marine Le Pen Franciaországban, az Alternatíva Németországnak harmadik lett Németországban. Ezek csodálatos eredmények. Fontos kiemelni Nigel Farage győzelmét is az Egyesült Királyságban, noha ő nem tagja a frakciónknak. A mi frakciónk, az Identitás és Demokrácia megkétszerezte a létszámát az elődjéhez, a Nemzetek és Szabadság Európája csoporthoz képest.

Milyen célokkal vágnak neki az új ciklusnak?

A lehető legszorosabb együttműködést akarunk a szabad és szuverén európai nemzetek között
a túlzott brüsszeli szabályozások nélkül. A biztonság és a közvetlen demokrácia is a prioritásaink közé tartozik. Emellett természetesen elutasítjuk az illegális bevándorlást és Európa iszlamizációját.

Hetek óta folyik az uniós csúcspozíciók elosztásáról szóló egyezkedés. Van beleszólásuk?

A Brüsszellel szimpatizáló csoportok összefognak ellenünk, patrióták ellen. A patriotizmus a legnagyobb veszély, ami a globalistákra és a multikulturalizmus híveire leselkedik. Ezért akarják megakadályozni a patriotizmus erősödését az európai országokban. Az erőfeszítéseik viszont hiábavalóak, hiszen az EU jelenlegi formájában nem fog túlélni, mivel nem lehet megreformálni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nem lesz több Strache, akkor lesz siker.
Ha lesz még Strache, akkor bukta, és az újabb patruióta mozgalmakra - Soros terve alapján - legalább 10 évig várni kell.
És akkor 10 év alatt Európa elsötétül - Soros terve alapján.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés