Listázók

2019. június 24. 07:28

Dippold Pál
Magyar Hírlap

Így múlik el a világ, benne a Szabad Demokraták Szövetségének dicsősége.

„Egymásra talált a valamikori baloldali a jobboldalival, a liberális anarchista a bőrfejű punkkal, a szemkilövető milliárdos a hisztérikus nullaszázalékossal. Leginkább egy nagy kondérban, a pokol tüzében és bűzében fortyogó, bizonytalan eredetű, mérgező kulimászhoz hasonlítható ez a társaság.

A közelmúlt néhány eseménye jól megvilágíthatja szándékaikat. Az egykori zsidólistázó jobbikos Gyöngyösi Márton átfestette magát EP-képviselővé, elmegy Brüsszelbe, és majd ott készít lajstromokat. Utódja a malacszemű Jakab Péter, aki nem kizárólag erről ismert a hazai politikában, hanem mérhetetlen erőszakosságáról is. Az ostoba disznók konokságával talál ki hétről hétre újabb akciókat, amelyekkel, úgy gondolja, kihozhatja a sodrából az országért felelős kormányt. Jakab elvtárs lassan a két másik ellenzéki provokátor szintjére süllyed. Tordai Bence idióta felszólalásaihoz és az autogramgyűjtő hobbipilóta, Hadházy Ákos földön tekergéséhez.

Ők jelentik a nemzetietlen ellenállás derékhadát. A múlt héten előbújtak ugyan elfuserált elődeik is, a balliberális öregek, feketébe öltöztek pár tucatnyian, riadt tyúkokként összegyűltek és ácsorogtak néhány percig a Hősök tere sarkán. Ám miután a kutya sem figyelt rájuk, méltóságteljesnek gondolt álszomorúsággal az arcukon hazamentek. Így múlik el a világ, benne a Szabad Demokraták Szövetségének dicsősége.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150538

Ajánljuk még a témában