Betiltja a Trump-mintás kötéseket a Ravelry

2019. június 24. 12:53
A népszerű horgolófórum elítéli a fehér felsőbbrendűség propagálását.

Betiltjuk a Trumpot és kormányát éltető kötéseket – tette közé honlapján a Ravelry, a kötők és horgolók fóruma, adta hírül a The Hill. A Ravelry indoklásként a fehér felsőbbrendűség népszerűsítése elleni fellépést említi, aminek tolerálása mellett a honlap képtelen befogadó teret biztosítani mindenkinek. 

A tilalom mindenféle fórumbejegyzést érint, valamint a közzétett mintákat, és a profilokat is. Magyarán ezentúl tilos Trumpot éltetni szövegben és horgolásban a több mint nyolcmillió felhasználóval rendelkező honlapon. A közlemény hozzáteszi, lépésük nem a konzervatívok ellen irányul. 

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megnéztem az oldalukon a nyilatkozatot. Ez nagyon durva. Mert oké, kötőoldal, mondhatnák azt, hogy nincs helye a politikának.
De nem azt mondják, hanem nem szabad egyetérteni Trumppal és a kormányzatával az oldal fórumaiban, merthogy aki egyetért Trumppal, az a fehér felsőbbrendűséget hirdeti (tényleg szó szerint ez van az oldalon: "Support of the Trump administration is undeniably support for white supremacy.")
Hahó, Trump az Egyesült Államok elnöke, ez pedig egy amerikai oldal.
Teljes agyrém, még analógiákat is felesleges keresni.
Ja, és az oldalon ott vannak a szivárványszínű zászlócskák, mert ugye olyan nincs, hogy ez valakinek sérthetné az érzékenységét.

Nem ismertem eddig, de a kissé nyers stíluson túltéve magam nagyon jó meglátásai vannak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés