A DK szerint (elő)választási csalás történt

2019. június 24. 20:15
Bejelentést tesznek.

A DK hivatalos bejelentést tesz a Civil Választási Bizottságnál választási csalás miatt – tudatta Gréczy Zsolt országgyűlési képviselő a párt honlapján megjelent közleményben.

A közlemény szerint a Demokratikus Koalícióhoz az elmúlt órákban tömegesen érkeznek állampolgári bejelentések egy félrevezető tartalmú automata hívásról, amelyet a +36 21 345 6107 számról indítottak.

A hívás úgy állítja be Karácsony Gergelyt, mintha Gyurcsány Ferenc és a DK által hivatalosan támogatott jelölt lenne, ehhez pedig Gyurcsány Ferenc egy korábbi tévészereplésének hangját is felhasználták.

A DK az ügyben hivatalos bejelentést tesz a Civil Választási Bizottságnál választási csalás miatt.

Úgy fogalmaznak: „A DK áll minden versenyhelyzet elé, azonban mi a tisztességes verseny hívei vagyunk, ahol egyetlen fél sem nyúl tisztességtelen és a választókat megtévesztő eszközökhöz”.

Összesen 203 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Priceless!

Válaszok:
hátakkor | 2019. június 24. 20:22

"ehhez pedig Gyurcsány Ferenc egy korábbi tévészereplésének hangját is felhasználták."

mszp közeli telefonszámról :)

Mi az a Civil Választási Bizottság, milyen eredménye van egy oda küldött feljelentésnek? Kit érdekel a balosok, liberálisok házon belüli játéka?

"Dolgozik a Századvég/Habony Művek."

Elintézték, hogy Gréczy kiadja a közleményt, hogy most nem Kleinék csaltak, hanem a testvérpártjuk. Amúgy ne zárjuk ki, hogy Kleinék telefonoznak mszp közeli számról... Trükkök százai. Az eddig ingadozó lápföldi lakótelepi munkásőr, most fölhörpinti még a fröccsét és dafke lemegy a sátorba behúzni ZúgaV Olga nénit offline :)

Unalmas már ez az előválasztás nevezetű emésztőgödör. Nem tök mindegy, melyik nyominger veszít Tarlóssal szemben? Az egész egy ótvaros médiaesemény.

KariGeri a sokadik Unicumot tolja, úgy kevésbé fájdalmas a sokadik jégcsákány. Egyik fülén be, a másikon ki.

Nagy a sorállás már az előválasztási sátor előtt? Meddig álltál sorban?

Csak nem azt készítik elő, hogy Kálmán Olgát akkor is indítsák, ha most veszít? Vajúdnak a hegyek?

A kommunisták szokásos választási csalása. Szavaztak a Népfront jelöltjeire. 99,6%

A másik pszichopata Puzsér trollabb akart lenni Ferinél :)
Szigetvári volt a frankó! Excelben kiszámolta Falus Ferencet. Pár héttel a választás előtt vették le. Bokros Lala is hozott 37%-ot.

Az mszp közeli telószámról Feri szenvedélyes igazságbeszédét tolhatják. KariGeri rengeteg Unicum után bírta Kleinék támogatását, csak Olga néninek nagyobb szüksége lett valami bevételre. G.Lajos egyik napról a másikra baszta ki. Zázri se lett miniszterelnök, meg KariGeri sem. Az látszik, hogy Olga néne meg KariGeri is komoly egzisztenciális kihívások előtt áll.

"Kari Geri volt már SZDSZ LMP PM P MSZP... De fideszes soha (nem is vennék fel...)!"
Anyukája sem tudja már követni a csávót..

"Ezek szerint Kálmán vesztésre áll."
Eddig mindig megbukott, csak már benne van a korban. Benyalta Kleinéket, nem volt más kiútja. Pár hónap túlélés. Kleinék háta megett kiröhögik. Talán a benzinszámláját kifizetik. Fillérre.
Nem egy Mészáros Antónia. Az tökéletesen beszél angolul és az UNICEF magyarisztáni helytartója jobb kondíciókkal. Nyomorult Olga néne...

"Nem szoktam szavazni, még a Fideszre sem."

Olga nénére szerda délig még odarakhatsz egy X-et. A Boráros téri sátor a frankó. Az ott leadott szavazatodat elfogadja a Gréczy is.

20 éve 100 alkalmuk lett volna Kleinéket lezárni - végleg, de ehhez is bénák. KariGeri ma is kapott egy kis adag fletóizmust.

Mi lesz itt, ha nem nyer Kálmán Szolga! Mekkora "választási csalás!"

"Ott is háromezer szavazatot lehet egyszerre leadni mint a nemzeti konzultációkor?"

Simán! Civilek szervezik. Igazi civilek. Lemész a sátorba és több szavazatod lesz, mint az összes többi online munkásőrnek.

"Orbán Viktorra is lehet szavazni?"

Lehet persze, csak 2010-ben a két forduló közben már megbukott. Lengyel László vette észre, azóta már többen -hetente. Szóval elvesztegetett szavazat, ha lemész a sátorba, de Dobrevéknek nagy segítség lenne az egyszerre leadott 3 000 szavazatod. Kinyírnák az mszp-t meg KariGerit egy életre.

"muszáj zavart kelteni, összeugrasztani a feleket. A maffia nem bírja elviselni, hogy már 48ezer nél van a leadott szavazatok száma"

Megint a Gréczy köpött bele a levesbe..

Majd jön Szigetvári a MS Excel táblájával, hogy Falus Ferenc tudja egyedül leverni Pista bá'-t. Sima matek.

BTW itt és most nem a hírhedetten hamiskártyás Feri a ciki, hanem a KariGeri, ZúgaV Olga, aki leülnek Ferivel zsugázni, és persze Feri mondja be a renonce-ot, a csalások szakértője.
Csak közben az öregecskedő neje megpuccsolta Ferit, a puccsmestert. Klein Piroska néne türelme is véges.

Csak úgy az összefosás nevében..... :DDD

Természetes. És külön indítja a Zolgit. Így néz ki ellenzéki oldalon a nagy összefosás! Mint ahogy minden alkalommal.

"Magyar Györgyék már visszautasították a Dk-t"

Fasza! Ez a Magyar György már jött hozzánk egy volt alkalmazottunkkal, aki folyamatosan lopott, hogy egyezzünk ki. Ellopott 2 milliót a csaj bizonylatolva és hagyjunk nekik ebből legalább 1 millát, csak ne kelljen a nők börtönében végeznie a csajnak.
A válasz rövid volt, a Führer szavait citáltam a kapituláció kapcsán: SOHA! A csaj péntekre behozta a 2 gurigát. Csak remélni tudom az ügyvéd urat is kifizette, mert a dumája ott volt rendesen. Hogy szegény lány a fickójával építkezett és mennyire kellett a pénz ( a mienk). Az ügyvéd elvtársnak ki volt nyomtatva minden fillérre, de ha hagyunk egy millát a bűnözőnek, akkor nem kell feljelentsük és nincs böri :) Komolyan beszarás.

Máshol azt olvastam, hogy : MSZP közeli számra gyanakodnak.
Gyurcsanyiból kinézem, hogy nem is voltak hívások, csak az mszp- T amortizalja.

Szerintem hívogatások sem voltak. Csak kell az indok.

KariGeri 5 ève azt hitte sok Unicummal lenyeli Feri bejuró helyét. Ma megint megkapta. Zwack szàrnyal a tőzsdèn. Blöff bajnokok..

Kinézek belőle mindent, aminek nincs köze a tisztességhez.

Meg kéne simogatni a buksijukat, és hazaküldeni őket.

Az az igazság, hogy engem is szórakoztat az ellenzék belviszálya:-)))
Nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis

Na, a te buksidat is megsimizhetné az óvónéni, utána csendespihenő!

Azt senki nem kérdezi, hogy milyen lista alapján híogatják az ellenzékieket?

Tanult:-)))))
A szakdogája sincs meg, a másik példányt előrelátóan kilopatta az egyetemi könyvtárból.

Én is nyugira számítottam:-))))

"Ha ott keressuk a tettest, ahol haszon szarmazik belole, a fidesz jon csak a kepbe. Egymas ellen forditani a fidesz elleni szavazason osszefogni keszuloket."

Látom, te nagyon okos fiú vagy, mondd meg kérlek, hogy milyen összefogásról beszélsz, amikor nem csak az ellenzéki pártok utálják egymást, hanem még, egy párton belül is ez van, amit mellékeltem.

Hátha egy kicsit tisztul a látásod, bár Fidesz utálatod szerintem soha nem fogja engedni. :))

http://www.atv.hu/belfold/2019..

Nem tudom az elempéről mint pártról hallottál-e, mert ott is szép dolgok történtek. Vagy semmi nem tűnik fel? Csőlátás?
Hátha egy kicsit tisztul a látásod, bár Fidesz utálatod szerintem soha nem fogja engedni. :))

Olga néninek G.Lajos utàn még kicsit szoknia kell Kleinék módszereit.

Állati! Néhány nap múlva ki fog derülni, hogy Karigeri Hitler-képpel a párnája alatt alszik és a nagyapja SS-őr volt Bergen-Belsenben!

Hibát követtem el, amikor csak egy zsák popcornt rendeltem, ha Feri felbukkan a környéken, mindig a maximumot kell feltételezni.

Elvállalt egy menthetelen ügyet. Remélem jól lehúzta azért a kis tolvaj csajt. Nekúnk is úgy adta meg a 2 millát hogy a faszija ugyanazzal módszerrel csempe nagykerben lopott csak még nem bukott le.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés