Ne csak emlékezzünk, tegyünk is a visszarendeződés ellen!

2019. június 17. 13:53
Veér Gyula
Magyar Nemzet
Számunkra meg az a bűn, hogy még mindig itt van Gyurcsány és Dobrev a nyakunkon, és egyre jobban haladnak, hogy a teljes baloldal felett átvegyék az uralmat.

„Egyébként Orbán Viktor azóta négyszer lett az ország választott miniszterelnöke, ebből háromszor kétharmados többséggel.

Majd eltelt pár év, és Gyurcsány letette miniszterelnöki esküjét, elmondta emlékezetes őszödi beszédét, majd miután romba döntötte az országot, az IMF-hitelt hátrahagyva távozott. Akkor azt hittük, hogy örökre, de tévedtünk, mert az emberi feledékenység végtelen. Ma részben Gyurcsány felesége, Dobrev Klára képviseli az országot az EU-ban, akinek talán nincs is olyan felmenője, aki ne lett volna érintett az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében és az azt követő brutális megtorlásban. Ma demokratának vallja magát, mindent megtesz és meg is fog tenni, hogy az EU-ban gyengítse Magyarországot, gyengítse a kormány pozícióját, megakadályozza, hogy a több mint ötven százalékot kapott Fidesz-képviselők minél magasabb posztokra kerülhessenek.

Ez a házaspár (és az egész ellenzék) vádolja most a Fidesz-kormányt gyanús orosz és kínai barátsággal – amely nem tudni, miért lenne káros az ország szempontjából –, amikor Gyurcsány a kormányzása idején feleségével együtt a Szemlőhegy úti villájukban parádézott és díszvacsorázott éppen magával az újabban diabolizált orosz elnökkel, és a fényes találkozó után azzal dicsekedtek, hogy Orbán Viktornak annyira gyenge és rossz orosz kapcsolatai vannak, hogy ha akarna, sem tudna személyes beszélgetést összehozni az orosz elnökkel, ilyen csakis Gyurcsánynak jár. Ma a magyar–orosz jó kapcsolat bűn számukra. Számunkra meg az a bűn, hogy még mindig itt vannak a nyakunkon, és egyre jobban haladnak, hogy a teljes baloldal felett átvegyék az uralmat, egymás után bedarálva a helyi konkurenciát (Botka László, Mesterházy Attila, Tóth Bertalan, Karácsony Gergely), és a vágyott hatalmat megszerezve ismét csődbe vigyék, kivéreztessék az országot.

Ez az, amit nem szabad soha megengedni. Június 16. emléke miatt sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen.
Már nem vagyok Fidesz-választó, de a Féleszűt és bandáját soha többé!
A baloldaliak is meggondolhatnák: hogy higgyenek egy olyan szélkakasnak, aki hátbaszúrta minden minden bajtársát saját ambíciói miatt.

Belegondolni is elképesztő, hogy mondjuk a '70-es években egykori nácik, KZ lágerparancsnokok vagy SS vezértisztek gyermekei vezethették volna Németországot, antiszemitizmussal vádolva az ellenzéküket...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés