A német hatóságok eltussolják a muszlim bűncselekményeket

2019. június 16. 16:44
A Neokohn beszámolója szerint a Jewish Telegraphic Agency (JTA) készített riportot a német hatóságok bűnügyi statisztikáiról, és arra jutott, hogy a belügyi szervek „szélsőjobboldali” incidensekként könyvelik el a muszlimok vagy arabok által elkövetett antiszemita támadásokat.

Mint azt a Neokohn is megírta, a hónap elején antiszemita szólamok hangzottak el a berlini Al-Kudsz meneten, ahol a Hezbollah libanoni siíta terrorszervezet is képviseltette magát. Az ilyen esetek kapcsán írt cikket a JTA, melyben azt fejtegeti, hogy a hasonló, muszlimok és arabok részéről érkező antiszemita eseteket a német hatóságok gyakran „szélsőjobboldaliként” regisztrálják.

A JTA a Mandiner újságíróját, Veszprémy László Bernátot is megszólaltatta, aki a Migrációkutató Intézetnél közölt elemzésében a bevándorlók által elkövetett antiszemita támadásokat vizsgálta: „az a gond [a német kormány antiszemita támadások elkövetőit leíró rendszerével], hogy az iszlámot sehol nem említik meg, tehát egy iszlamista vagy »palesztin-párti« nézeteket valló muszlim vagy arab elkövető legalább három kategóriába kerülhet: jobboldali (nacionalista), idegen (szekuláris) vagy vallásos”.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyéb kategória.

A német bűnügyi statisztikákat kreatív emberek állítják össze. tavaly év elején picit túltolták- akkor olyan statisztikával jöttek ki, hogy a majd kétmillió bizonytalan státuszú, de nagyrészt muszlim fiatal férfi bevándorló ellenére csökkent a bűncselekmények száma Németországban.
Idén picit elszégyellték magukat, és már azt mondták az erőszakos bűncselekmények száma picit nőtt és a migránsok számának növekedéséhez van köze. Amit azzal magyaráztak, hogy a fiatalkorú férfiakra jellemző a nagyobb bűnelkövetői gyakoriság. Talán jövőre eljutnak odáig, hogy a szignifikánsan megugró emberölési, nemi erőszak esetek elképesztő növekedése összefüggésben van a migráns férfiak igen gyenge kognitív képességeivel. Csak a legjelentősebb hajlamosító faktorról nem fognak szólni sohasem, pedig a tudományos kutatások szerint a muszlim vallás bizony az egyik legjelentősebb rizikófaktor. A probléma megoldása pedig nem képzelhető el a probléma lényegének megértése nélkül...

"A radikalis iszlamista teroristak az iszlam vilag szelsojobboldala. Ugyanaz az embertipus, mint a mi nacionalista, szelsojobboldali csocselekunk, csak mas kulturalis kornyezetuek."

Igen és ebből eredően válnak Európában baloldali szavazóvá, mert az európai baloldal kényezteti, védi őket.

Megmondta már Sztálin elvtárs is, hogy nem az számít, kire mennyien szavaztak, hanem, hogy ki számlálja a szavazatokat...

Már amelyikben. Például az emberölési statisztikákban 2017-ben mar rosszabbak, mint mi.
Forrás:
http://ugyeszseg.hu/pdf/ogy_be..

https://www.bka.de/SharedDocs/..

A magyar anyagban 5., a németben a 36. oldalon találod a gyilkosságok- gyilkossági kísérletek számát 2017-re. Átszámolhatod a rátát 100 ezer lakosra és csodálkozhatsz...

Szelep úr, fogad velem bármiben, hogy például Svédországban vagy Németországban a gyilkossági statisztika sokkal rosszabb mint nálunk?

Szelep úr, már a német hivatalos vélemény is az, hogy az erőszakos bűncselekmények száma rohamosan növekszik. Amit maga bekajált, az a kumulált bűncselekményszám, amiben az illegális fálcsere és bliccelés is benne van pl. Erre mondták, hogy annak ellenére, hogy bejött 2015-ben másfél millió fóleg muszlim, főleg fiatal férfi, főleg analfabéta hüje agresszív- nos csökkent a 2016-os össz bűncselekményszám.
Szelep úr szerint is úgy lehetne tovább javítani a német bűncselekmény statisztikát, ha még másfél millió segghüje, muszlim kant hoznának be?

By the way, mi van a Szivacs 3-al, mit írnak az olasz lapok?

Társutas ebben a német lügenpresse.

Idióták.

Szelep úr a tudatlanság szabaddá tesz ugye?
Olvasni gondolom tud, az első a gyomros, a második a picsán rúgás (5. oldal, a 2015-16-17 befejezett magyar emberölési adatok- 2017 92 halott -szeretnének ilyen arányt a németek, de már sohasem lesz náluk ilyen alacsony a ráta)

http://ugyeszseg.hu/eltero-ada..
http://ugyeszseg.hu/pdf/ogy_be..

Rossz válasz, ha elolvasta a penzumot esetleg jelezze, hogy megértette, mekkora tudatlan.

Aki veszít, egy hétig nem kommentel- áll a fogadás?

A magyar 2 feletti százezer lakosra jutó gyilkossági ráta úgy jön ki, hogy nálunk nem csak a befejezett , tahát halottal járó gyilkosságokat veszik figyelembe, hanem a gyilkossági kísérleteket is- ahol értelemszerűen nincsen halott. 2017-ben a magyar hivatalos ügyészségi adatok szerint 92 darab befejezett emberölés volt- míg pl a svédeknél 113. És mégis, az ön által hivatkozott eustat szerint a svédeknél fele akkora a ráta. Nem tudom, esetleg lerajzolom legközelebb...
https://www.bra.se/bra-in-engl..

Remek Szelep úr, akkor nézze meg a német vagy svéd 2016-os Eurostat adatokat, meg az általam küldött német és svéd hivatalos emberölési statisztikákat. Láthatja belőle, hogy a vidámságára okot adó 2016-os grafikonon eme két ország befejezett gyilkossági számai vannak. A halottakat kell csupán figyelni, a többi csak mese és porhintés...

"Milyen érdekes, hogy a migránsokkal terhelt országokban jobbak a bűnügyi statisztikák, mint a "biztonságos", migránsmentes övezetekben.
Nem?"

NEM!!!!

Az ördög a részetekben rejlik
Attól függ milyen időszakhoz viszonyítunk és mit

„A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) közzétette a 2016-os bűnügyi statisztikákat. A számok szerint drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma az előző évhez képest.

A jelentés szerint összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított migráns. Ez 90 000-rel több, mint 2015-ben, amikor összesen 205 000 bűncselekmény felderítése során gyanúsítottak meg migránsokat azok elkövetésével. Az adatok nem foglalják magukba azokat az olyan, migránsspecifikus bűncselekményeket, mint mondjuk a határok illegális átlépése, vagy a Németországban való illegális tartózkodás – írja a Die Welt című német lap.”
https://www.welt.de/politik/de..

2018

„több bűncselekménytípusnál növekedést regisztráltak, így például a kábítószerrel visszaélés eseteinek száma 6,1 százalékkal nőtt, a fegyvertartásról és fegyverhasználatról szóló törvény rendelkezéseit pedig az egy évvel korábbinál 5,5 százalékkal többször sértették meg. A legnagyobb mértékű, 39,9 százalékos növekedést a rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás, illetve a rendőrök elleni erőszakos támadás esetében jegyezték fel.


A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyek száma 2,9 százalékkal 2 051 266-ra csökkent az egy évvel korábbi 2 112 715-ról. A nem német állampolgárságú gyanúsítottak száma 708 380 volt, ami 3,8 százalékos csökkenés a 2017-es 736 265-höz képest.

A külföldiek közül 165 769-en tartoztak a német bűnügyi statisztika szaknyelvében bevándorlónak nevezett személyek csoportjába. Ez a kategória az országban a menekültügyi rendszer keretében, vagy engedély nélkül tartózkodókat jelöli. Számuk 0,9 százalékkal csökkent az egy évvel korábbi 167 268-hoz képest.”
https://profitline.hu/Csokkent..

Nocsak, akkor szépen lassan eljutunk a kályhához?
A svéd emberölési ráta 1,15 2017-ben, a német 1,18, a magyar meg 0,95
A halottak nem hazudnak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés