Zöld

2019. június 14. 20:36

Ungváry Zsolt
Demokrata

Az evolúció csúcsán megjelentek a kis zöld emberkék, akik szerint nem kell gyerek, világítunk bioenergiával.

„A középkorban a nyugati országok felperzselték az ellenség földjét, karóba húzták, felnégyelték a gonosztevőket, a boszorkányokat pedig jól elégették. (És örvendeztek vala.) Kiirtották az útjukban álló népeket, elvették a földjüket, és gazdagodtak és demokratizálódtak vala, ami nagy erkölcsi fölényt adott nekik, hogy kioktathassák jogállamiságból a boszorkányégetésben, rabszolgatartásban és gyarmatosításban elmaradókat.

Az evolúció csúcsán pedig megjelentek a kis zöld emberkék (die Grünen), akik szerint nem kell gyerek, mert van elég, és úgyis csak fogyaszt és környezetet szennyez. Nem kell atomerőmű, majd világítunk bioenergiával (genetikai kutatások folynak, hogy macskaszemmel keresztezik az emberi látószervet, ami világít a sötétben), nem eszünk húst, nem eszünk pálmaolajat, mert a pálmákat a kiirtott esőerdők helyére telepítik. Nem szavazunk konzervatív pártokra, sőt általában a zöldeken kívül senkire. A sugárzás miatt nem használunk mobiltelefont. (Ja, de, bocs, azt használunk.)

A legjobban úgy hasznosíthatjuk magunkat, ha eltemetkezünk, és így humuszként tovább élünk fűben-fában-virágban. Akinek megadatik, koala-, jegesmedve- vagy pandaeledellé válhat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150111