Vámpírkastély perverzióból és hazugsából

2019. június 5. 13:05
Ezek az igazi marcangolások, kicsinálások, meghurcolások, ez liberális módi, ők építenek a morális felsőbbrendűségre, mert más sincs nekik. A jobbereknek vannak elvei, ezeknek nincsenek, csak dinamika van, pozíciók.

„Egy dolog jobbosokat trollkodni, csináltam eleget. Azok közel sem ennyire aljasak, megütköznek valamin, odakommentelnek, hogy a kurvaanyátokat, aztán mennek tovább. Sőt, el tudom mondani mi lesz ha felmászik valaki a fundik-NER világkongresszus épületére, egy kb 30m-es "anyaszomorítók" feliratú molinóval. A rendőrök meg fogják kérni másszon le. Ezek az igazi marcangolások, kicsinálások, meghurcolások, ez liberális módi, ők építenek a morális felsőbbrendűségre, mert más sincs nekik. A jobbereknek vannak elvei, ezeknek nincsenek, csak dinamika van, pozíciók. Szerepeltem én már minden jobbos politikai bulvárban, és mondhatom, hogy közel nem ilyen kegyetlenek. Közel nem ennyire mocskosak, aljasak, kegyetlenek. Életemben nem találkoztam annyira undorító emberekkel mint ebben a “””””feminista”””””-ellenzéki nyilvánosság szarban. Soha életemben nem találkoztam ennyire mérgező mocskos aljas emberekkel. Akiket manipulálnak pedig vagy nagyon elszántak, vagy sötétség, ostobák mint a tök. Mao azt írta olvass el tíz könyvet és politizálhatsz, irányíthatsz. Ide azt se kell. Egyet sem. Pofa kell ide semmi más. Londoni reklámipar ezekhez képest egy virágos mező. És Hangsúlyoznám, a sztorik amiket leírtam még mindig a jéghegy csúcsa. Van még itt minden, öngyilkosság, férfiak ártatlanul megvádolva nemi erőszakkal, minden. A pszichopátia legmélyebb bugyrai ezek a morális fölény átlátszó máza alatt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak beleolvasgattam, itt-ott.
Ez maga a Sátán göngyölege, ezek a "nők" ezt a göngyöleget görgetik belegabalyodva, ahol pillanatokra mindenkinek megvan a vélt "igazsága", öncsalása.
Csak szurkolni lehet minden innen menekülőnek, hogy sikerüljön.

Beleolvastam a blogba. Az a helyzet, hogy én ezt a nyelvet nem
értem. Egyszerűen hiányzanak az értelmezőszótáramból
bizonyos szavak, amiket Orsi rutinszerűen használ.

Naponta regisztrálnak új nickeket. Mindenféle válaszreakció nélkül tiltani kell őket, ez az egyetlen hatásos módszer ellen.

A női agresszió manapság sokszor így nyilvánul meg. Online zaklatás, és lejáratás a közösségi médiában. Rosszindulatú pletyka terjesztése.

Az, hogy Antoni Rita és köre gyakorló elmebetegek, az eddig is nyilvánvaló volt. A modern feministák köre gyakorlatilag egy beteg, agresszív minoritás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés