Orbánékkal tárgyalt Macron

2019. május 28. 21:04
A nagy európai poszt-osztozkodás előtt Emmanuel Macron a V4-ek vezetőivel tárgyalt Brüsszelben.

A fotón Orbán Viktor, Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök, valamint háttal – minden bizonnyal – Andrej Babis cseh miniszterelnök látható.

A visegrádi országok vezetői és a francia elnök a brüsszeli Európai Tanács-ülés előtt találkoztak. A téma nyilvánvalóan az EP-választás és az azt követő, nagy európai poszt-elosztás volt.

Összesen 186 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

OV beszél, Macron mosolyogva hallgatja.
Viktor telepátiája remélhetőleg működik, szurkolok ezért...

Nagyon szeretnéd, ugye?
Megértelek.

Kár a sarkantyú a döglött paripa oldalába.

“Margrethe Vestager, Michel Barnier, Frans Timmermans. Ők Macron lehetséges bizottsági elnök jelöltjei”.

Íme, legyártottad magadból a MACRONISTA neo-jobbikost. Tökéletesen követve pártod köpönyegfordítását.

(Egyszer azért visszaolvashatnád a régi hizzászólásaidat... hasonló reveláció lenne, mint 2006-2015-ös ún. jobbikos megnyilatkozásokat felidézni...)

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Azért jót röhögnék, ha Macron oda akarna szúrni a németeknek. :)))

Nektek csak ez az egy alternatívátok van: valakinek a seggét nyalni?
Az meg sem fordul a fejetekben, hogy egyenrangúként lehet tárgyalni egy másik politikai vezetővel.

Erről szólt a baloldali kormányzás is. megszereztétek a hatalmat és vártátok a vezető embereit, hogy megmondja mit kell csinálni.
Egy percre sem gondoltátok, hogy ti majd tesztek valamit.

Nem röhögnek ezek semmin. El sem tudják képzelni, hogy létezhet olyan politikai erő Magyarországon, amelyik nem valamelyik nagyobb állam magyarországi helytartója akar lenni. Kb. ez a magyarországi ballib szintje. Hosszú nyelv, üres fej. A szemük csak arra kell, hogy megtalálják a nyalandó hátsót.

Ahhoz képest, hogy Magyarország az európai parlament 4%-át teszi ki, ti éppen azon örvendeztek, hogy Orbán elvesztette az EP választásokat. Mert nem az van, amit ő akart. Míg az angolok (az ő sajtójukat olvasom a magyaron kívül) azt látják, hogy Salvini és Macron között dől el Európa sorsa, ti Orbánt deliráljátok vezető szerepbe, hogy aztán örvendezhessetek annak, hogy megbukott. Orbán pártja, összesen az EP kb. 3%-át adja. Ez a valóság. A 3%. Mi, akik nincsenek haragban a valósággal tudjuk, hogy ehhez a 3%-hoz képest Orbán tekintélye jóval nagyobb. De arra semmiképpen sem elég, hogy Orbán európai vezetője. Ezt csak a sajtótok magyarázza félre, hogy tudjátok álmodni a mocskos, aljas, undorító álmaitokat.

Válaszok:
legyetek | 2019. május 29. 8:50

Sajnos, az nem szürreális, Macron az én érzésem szerint feldobta a labdát a V4-eknek:
Orbán nélkül szövetkezik velük...
Ez a legrosszabb forgatókönyv, de látni kell:
a Strache-eset óta Orbánra kiadták a kilövési parancsot.
A nyugat-európai "sajtó" a legaljasabb vádló, támadó hangnemet enged meg magának, nyilvánvalóan nem véletlenül.
Sorosék a Goodfriend-kudarc óta dolgozhattak Orbán ellehetetlenítésén.
Most elérkezettnek látják az időt, a kártyalapok az asztalra kerültek, Weber Néppártja is kihátrál - a Soros-terv x-edik részeként - OV mögül.
Ma a jelek Orbán bukását mutatják az EU-ban.
Ezért kell itt, Magyarországon minden eddiginél jelzésértékűbb kiállás, erődemonstráció Magyarország négyszer megválasztott miniszterelnöke mellett!
Mivel neki van igaza, s ez transzponálva annyit jelent:
Magyarország vagy Orbán mellé áll, vagy elvész - ismerve a "magyae" bal-lib kollaboránsok képességeit, morális mínuszát - immár visszafordíthatatlanul, örökre...

Igen. Csakhogy. A balliberálisoknál a "valamennyi önfeladásból" ti 100%-osan az önfeladást valósítjátok meg. Aztán megmagyarázzátok: nincsen ingyen ebéd. Ez a piac. A békákat nem kérdezik meg... stb.

A jelmondatod tökélete balliberális álláspont. Hazudtok valamit. mint pl. ezt, vagy a köteles beszédet 2002-ből, aztán harcoltok valami olyan ellen, ami nem létezik. Összeköt benneteket a saját hazugságotok, amit annyit ismételgettek, hogy azt hiszitek igaz.

Jujj, már megint a fehér férfiak ocsmány tanaival jössz, a matematikával! Haladó ember azt már nem tekinti tudománynak, te elmaradott őskövület.

Én másként értelmezem a képet:

Dr Orbán Viktor Professzor Úr oktatja a nebuló micronkát, hogy
ne játsszon a pöcsével (mármint micron a sajátjával) a paplan
alatt mert a nagyi betevő nélkül marad. Micronka ezt láthatóan
nem fogja föl, ezért bárgyún mosolyog.

Pontosan erről van szó! Ez azt is jelenti, hogy nem egyértelmű a
helyzet. Más szavakkal: a súlyponteltolódás VALÓBAN
bekövetkezett, ahogy az megjósoltatott. És akkor azt még nem
vettük figyelembe, hogy nem csak a pártok, de az egyes
pártokban helyetfoglaló SZEMÉLYEK is változtak, más
ambiciókkal és prioritásokkal rendelkezhetnek, mint elődeik.

Őszintén szólva engem meglepett a cikk szerinti találkozó, bár
a csúcsjelölt személyében Orbán és Micron egyetért(!!). Micron
jött pitizni a szavazatokért.

Tunya, van egy áthidaló javaslatom: egyezzünk ki döntetlenbe, jó?

(-::

Viszont két ismert kikerült : (Weber, mint x és Timmermanns, mint y).

(-::

Ezzel nem teljesen értek egyet! Egy demokratikus EU-ban nem
szabadna engedni, hogy nagy súlyú országok állampolgárai
vezető szerepet töltsenek be. Ez egyenes út egy hatalmi
monopólium, egy politikai kartell kialakulásához.

(nb.: az ENSZ élére is általában kis országok politikusát delegálják.)

Válaszok:
Teknős | 2019. május 29. 9:09

Nem azt mondtam, hogy egyetértek vele, hanem hogy ez a valóság. Ma gyakorlatilag az van, amit a németek akarnak. Az, hogy egy kis országból jön, semmit sem jelent. Juncker is egy pici országból jött. A háta mögött álló erők számítanak. Juncker pedig az akkor még erős és tekintélyes Merkel embere volt, hiába szavazott ellene Cameron és Orbán. Most Macron szeretné megmondani ki legyen az elnök. Meglátjuk sikerül-e!

Nem kell kilépni.
Csupán meghúzni, szorosra a sisak szíját.

Mert mitől volt eddig jelentékeny? No és az ellenzéki 9 képviselő mennyire volt jelentékeny eddig? Vagy ezután mondjuk a 105 ALDE-s képviselőből a hat magyar mennyire lesz jelentékeny?

Miért te hiszel a kormánypárti sajtónak?
Mitől lenne agresszív kismalac? Azért , mert veletek ellentétben nem hajlandó elfogadni a németek zseniális tervét, hogy majd ők behozzák a migránsokat, kiválogatják a használhatóakat, akik meg semmire e jók, azokat idelökik nekünk? És szerinted ehhez Orbánnak bólogatni kellett volna?
Orbán a magyar érdekek szerint jár el, ellentétben a ballibes politikusokkal, akik csak bólogatnak és nyalják a felkínálkozó hátsót. Ezért páriák a német politikusok szemében és ezért kiabál rájuk kígyót-békát a német nyelvű arab tulajdonú balliberális sajtó.
És igen, Orbán Európa erős embere. Máltán kívül, nincs még egy ember, aki maga mellé tudna állítani 52%-nyi választót.

Hazaárulók vagytok, ti mind. Ha ti lennétek hatalmon, szó nélkül hoznátok az arab szutykokat és kiselőadásokat tartanátok arról, hogy iszlamofóbiánk van. Mert azt nagyon tudtok, papolni.

Fordítva ülsz a lovon. Nem Orbán hívta Macront, hanem Macron a V4-eket.

Szíjjártó nyilatkozatai nem tűnnek úgy, mintha valaki bocsánatáért esedezne!

Rajtad meg az öregkori elhülyülés!

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 29. 21:54

Na meg a tavalyi is.

Esernyőt palika szája elé, mert fröcsög, amikor beszél.

Teljesen jól néz ki Lévai Anikó.

https://www.blikk.hu/galeria/o..

Válaszok:
Teknős | 2019. május 30. 10:47

Mivel a lányaim népdalénekesek és már több állami rendezvényen is énekeltek, volt szerencsém többször találkozni Lévai Anikóval. Pontosan tudom, hogy a legbefolyásosabb magyar nő, mint azt valamelyik ballib újság állította. Erős, határozott, magabiztos, akinek sokszor szólni sem kell, ha szeretne valamit, elég egy pillantása. Pont olyan, mint egy nagycsaládos nő. Erős és tekintélyes. Aki két szóval megsemmisíti a Palika-féléket.

Az előző hozzászólásom neked ment.

Már megint össze-visszazagyválsz dolgokat. Össze nem illő dolgokat hasonlítgatsz össze. Az almát a körtével. Ösztönzőket a kényszerítő eszközökkel.

A családtámogatások ösztönzők. Ha nem használod, ki akkor nem használod ki. Az érdekvédelem meg arról szól, maga a politika is arról szól, hogy a politikust azért állítod oda, hogy számodra a lehető legjobb megoldások valósuljanak meg. Ezért tárgyal Orbán Putyinnal - én emlékszem rá, amikor Antall szemére hánytátok, hogy ideológiai okokból mondta fel a szovjet szerződéseket, pedig csupán arról volt szó, hogy az orosz rubel, amiben a szerződések voltak kötve elvesztette az értékét-Trumppal és Erdogánnal is. ti meg most éppen azt követelik, hogy ideológiai okokból ne tárgyaljon Putyinnal, amikor Gyurcsány még az Apró villában is vendégül látta Putyint. Nemcsak üzletelt vele, hanem nyalta a hátsóját.

De ha már felhoztad. A feminista mozgalmak, amik erőteljesen baloldali kötődésűek, mindig is azon dolgoztak, hogy a munkavállalók számát jelentősen növeljék. A hazugság mint minden esetben, ha baloldaliakról van szó, az a történetben, hogy a munkába állás a nők érdeke. Ugyanaz a metódus. Hivatkozva egy viszonylag szűk kisebbség jogfosztottságára alakítják át a társadalmat. Valójában pedig a nagytőke érdeke a munkaerő árának csökkentése. A tőke ezzel spórolja meg a munkaerő újratermelésének árát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés