Európa erejét az erős államok adják

2019. május 24. 09:37

Minden bevándorláspárti törekvésnek a tagállamok meggyengítése a célja, létre akarják hozni az Európai Egyesült Államokat. Interjú.

2019. május 24. 09:37
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Magyar Nemzet

„Mennyit változott Európa néhány év alatt?

2015 volt a vízválasztó, ekkor mindenkiben tudatosult, hogy Európa komoly migrációs nyomás alá került. Korábban is voltak viták a bevándorlásról, de ezek nem kerültek a címlapokra addig, amíg az első bevándorlási hullám meg nem érkezett Európa határaihoz. Ez a vita nyilvánvalóvá tette, hogy a bevándorláspárti erők migránsokkal akarják elárasztani Európát, ők olyan Európát akarnak, amelyben a nemzeti identitás, a kulturális, vallási, történelmi örökség pedig egyáltalán nem fontos. Minden bevándorláspárti törekvésnek a tagállamok meggyengítése a célja, létre akarják hozni az Európai Egyesült Államokat, ami valójában azt jelenti, hogy el akarják vonni a jogköröket a tagállamoktól, és Brüsszelnek akarják átadni. Ez abszolút ellentétes az érdekeinkkel, hiszen például a migrációra mi, magyarok jó választ adtunk, Brüsszel viszont rosszat. Mi megállítottuk a bevándorlást, a brüsszeli bürokraták viszont meg akarják szervezni. Éppen ezért a tagállami jogköröket, legfőképpen a határvédelmet magunknál kell tartanunk, a biztonságunkhoz igenis jogunk van!

Többféle elképzelés létezik ­Európa jövőjével kapcsolatban. Ki nyerheti meg ezt a versenyt?

Az, aki meghallgatja az embereket. A magyar álláspont szerint Európa akkor lesz újra erős, biztonságos és versenyképes, ha erős tagállamok alkotják. Nem a migrációt kell megszervezni, nem Brüsszelnek kell átadni jogköröket, hanem erős, egymást tisztelő tagállamokra kell az Európai Uniót építeni. Mi mindenkinek megadjuk a tiszteletet, de elvárjuk, hogy a magyarok döntéseit is tiszteletben tartsák. Büszkék vagyunk a történelmünkre, a hagyományainkra, a keresztény kultúránkra, az identitásunkra. Mindezeket a jövőben is meg kívánjuk őrizni.

Hogy áll ez a küzdelem? Az ­Euró­pai Parlament előttünk álló választásán miként becsülhető meg a két tábor?

Fontosabb dolog ez annál, mint hogy tippelgessünk. Most az a legfontosabb, hogy mindenki átérezze a választás tétjét, és felelősségteljes döntést hozzon. Magyarország, a gyerekeink, unokáink jövője a tét, ezért vasárnap mindenkinek el kell mennie szavazni. Európának új, bevándorlásellenes vezetőkre van szüksége. Hosszú ideje nyilvánvaló, hogy Magyarországon csak a Fidesz–KDNP-pártszövetség tud és akar harcolni Magyarországért, a magyarok érdekeiért és biztonságáért, az ellenzékről már többször kiderült, hogy bevándorláspárti, rájuk nem lehet számítani ebben a harcban. Jelentős bevándorláspárti erők vannak az európai politikában, ellenük akkor tudunk eredményesen fellépni, ha a magyar emberek mögöttünk állnak. Minél többen támogatnak bennünket, a hangunk annál erősebb Brüsszelben. A bevándorlást most kell megállítani, ehhez pedig kemény és alkalmas vezetőkre van szükség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekperec
2019. május 25. 10:40
Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak….’ (SZENT ISTVÁN KIRÁLY) Ahogy a világ egy óriási kulturális olvasztótégelyként működik, ez a folyamat egyre magasabb és okosabb embereket termel - sugallja egy új kutatás ! Ez a feltűnést keltő, nemzetközi tanulmány megállapította, hogy a különböző genetikai háttérrű szülők gyerekei általában magasabbak, szebbek és élesebb gondolkodásuak mint mások. A skót Edinburghi egyetem irányítása alatti kutatás, ami a világ különböző részeiből származó 350 000 ember DNS-jét vizsgálta, ma már több mint 100 tanulmányt foglal össze, amely tartalmazza érdekes részleteit - a tanulmányok utáni érdeklődés, világszerte, ugrásszerűen megemelkedett. Üzenem a ’keresztény‘, maradi, őslakos mélymagyaroknak ! - itt az alkalmatok bebizonyítani, hogy mennyire sziveteken viselitek hazánk jövőjét - könyörgöm ne engedjétek, hogy a Magyar teljesen elbutuljon, kihaljon - usgyi a menekültek táborába amig nem késő - keveredjetek, közösüljetek, éljétek ki a vágyaitokat és termeljetek magasabb, szinesebb, élesebb gondolkodású magyarokat - ugyanis hazánkra nagyon rá férne ! https://metro.co.uk/2015/07/03/mixed-race-people-taller-and-smarter-study-says-5277767/ https://www.ed.ac.uk/
Akitlosz
2019. május 24. 18:17
"Minden bevándorláspárti törekvésnek a tagállamok meggyengítése a célja, létre akarják hozni az Európai Egyesült Államokat." Az egész EU létének ez a célja és értelme. Különben minek? A bevándoroltatás csak egy eszköz ehhez. Ahogyan a schengeni övezet is, aminek pedig olyan lelkes híve ez a Szijjártó, pedig az is éppen ugyanarra való, mint a bevándoroltatás. A népek összekeverésére Európában.
Belakiss
2019. május 24. 17:15
Ez a szemétláda Szijjártó, aki alacsonyan akarja tartani a béreket.
dakotasámán
2019. május 24. 13:07
"Büszkék vagyunk a történelmünkre, a hagyományainkra,... A bevándorlást most kell megállítani, ehhez pedig kemény és alkalmas vezetőkre van szükség." hát ja. szájtépő pincsi megmondja a tuti frankót, ahogy kell. büszkék vagytok a hagyományainkra. aztán melyikre zorbán pincsi ? a lopásra, ami az eu legkorruptabb államává tette Magyarországot ? hogy is van ez a 10 parancsolattal, szájtépőkém ? vagy a pogány és magyar irtó szentistváni hagyományokra gondolsz, és polgárháborúban akarod lemészárolni a veled egyet nem értőket ? és persze az eu-ban jelenleg 1 kemény vezető van csak, természetesen a főgenya. és igen, a stadion építés fogja európát megmenteni a migráncs hordáktól. pedig a hozzád és vezéredhez hasonló korpáncsoktól kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik