Ismerjük a kormány kettős kommunikációját a liberálisokról

2019. május 19. 14:46

Bősz Anett
Facebook
Én is ideges lennék Orbán Viktor helyében.

„Orbán Viktor a következőket mondta: »MŰKÖDIK EGY LIBERÁLIS MAFFIA, MELY ELEMZŐKET, ÚJSÁGÍRÓKAT, PUBLICISTÁKAT FIZET, HOGY EGY OLYAN VALÓSÁGOT KREÁLJON, AMI ELHITETI PÉLDÁUL, HOGY A MIGRÁCIÓT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI.«

Ismerjük a kormány kettős kommunikációját a liberálisokról. Egyfelől azt mondja, olyan jelentéktelenek, hogy önállóan egy parlamenti küszöböt sem tudnak átugrani (és ezt is érdemlik), ugyanakkor olyan erősek, hogy egy világszintű hálózatot mozgatnak, amely a polgárok agymosásáért felel, és amely gonosz módon el akarja pusztítani Európát. Ennek sokféle nevet adtak már: Soros-terv, New York – Tel-Aviv tengely, Brüsszel... most épp liberális maffia.

Én is ideges lennék Orbán Viktor helyében, ha minden igyekezete ellenére, még mindig léteznének olyan kutatóintézetek, elemzők, liberális gondolkodók, akik cáfolják az adófizetők százmilliárjaiból fenntartott propagandát, amely valóban a polgárok agymosására jött létre. Ezek a kutatóintézetek tényekről beszélnek, nem kényük kedvük szerint kozmetikázott KSH-adatokról, kiforgatott szavakról, vagy vélelmekről, melyeket valóságként tálalnak – lsd. Notre-Dame.

Ezek a gondolkodók azt keresik, hogyan lehet az EU a szabadság és a biztonság közössége, nem pedig azt, hogy hogyan riogathatják és félemlíthetik meg az embereket – rendkívül felelőtlenül...

Innen üzenem a miniszterelnöknek, hogy nem fog sikerülni kipusztítani mindenkiből a kiegyensúlyozott tájékozódásra és a gondolkodásra való igényt. Akkor sem, ha a GDP százalékában mérhető pénzt költ évente a hazugságai terjesztésére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elhiszem, hogy Anett ideges lenne. OV viszont nagy nyugalommal mondta, amitől Anett idegeskedne.
Tudhatná Anett, hogy olyan hatalmas a szintbeli különbség, hogy szinte elmondhatatlan.

Anettka, a liberális összeesküvésre pont Te vagy az egyik legjobb példa. Mert magunk között, geci ostoba vagy és egy olyan pártnak vagy a képviselője, ami saját jogán soha nem kerülne be a parlamentbe. Vajon a szocikat Gyuri bácsi hogyan vette rá, hogy a lusta Gabóca helyett ezt a butuska luvnyát mégis csak benyomják. No Anett erre kellene először választ adni...

"Én is ideges lennék Orbán Viktor helyében."

Én meg Bősz Anett helyében lennék ideges, ha más hátán csusszantam volna be a parlamentbe, mint egyszemélyes liberális, aztán ráadásul letámadtam volna, (mint ő) azokat az egyébként nagyon hülyéket, akik engem a hátukon becipeltek, szóval én akkor lennék ideges, ha Bősz Anett lennék.
Legközelebb úgy fogsz repülni, mint az a bizonyos győzelmi zászló, mert úgy kivágnak, mint macskát.....(ahogy szokták mondani)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés