Orbán gyűlöletkampánya célba ért

2019. május 18. 11:59

Szabó Tímea
Facebook
Martin Luther King azt mondta: amikor mindennek vége, nem ellenségeink szavaira fogunk emlékezni, hanem barátaink hallgatására.

„Kocsis Olivió párbeszédes képviselőtársamról ilyen plakátok jelentek meg az utcán. Az ember gyomra összeszorul. Ha nem ismerjük fel idejében vagy hagyjuk szabadon burjánzani ezt az uszítást bárki ellen is, akkor az a béke, az a társadalom, amit ma ismerünk el fog tűnni a Föld színéről. Az a legkevesebb, hogy feljelentést tettünk ebben az ügyben, a mi felelősségünk ennél sokkal nagyobb.

Véget kell vetnünk a gyűlöletnek! Minden egyes nap dolgoznunk kell azért, hogy egyesével győzzük meg az embereket arról, hogy a szolidarításnak, az egymás iránti tiszteletnek nincs alternatívája, ha egy boldog országot akarunk teremteni. Mindig is voltak Orbán Viktorok, Kövér Lászlók, Bayer Zsoltok, de az ő milliókat megalázó politikájuk sosem volt és nem is lesz tartós. Nekünk mindenki számít, és arra hívlak titeket is, hogy ebben dolgozzunk együtt! Martin Luther King azt mondta: amikor mindennek vége, nem ellenségeink szavaira fogunk emlékezni, hanem barátaink hallgatására. Barátaim, mi ne hallgassunk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te hogy tudod, ki rajta ki a plakátot?

Nem kéne nekik!!!!!!! patkanyozni, bajszozni, fuck you-ni, cianozni, .......................stb gyűlölködni.
Tényleg abbahagyhatnák.

Én is egyből erre gondoltam.

Ő mondta, hogy azon dolgozik, hogy minél több migráns jöhessen szervezetten.

Semmi bajom azzal a Kocsis Olivióval , ha orvos lenne, talán fogat sem átallanék vele húzatni, de egy politikusnak a génjeiben kell hordoznia az országot, ahol szerepet vállal.

Most miért? A Nagy Blankának vannak ún. "képességei"? A baloldal egyenlőségpárti. Ha valakinek képességei vannak, akkor veszélyes. Ha néger, ha hülyeségeket beszél, pont alkalmas egy Orbán elleni roncsderbire.

A gyűlölet baloldali politikai kategória:
"Az osztályellenség gyűlölete azért szükséges, mert nem válhatsz jó harcosává a népednek és a kommunizmusnak, ha nem tudod, hogyan küzdjél meg az ellenségekkel."
Forrás: Hruscsov: Marxizmus-leninizmus, mint a jelképünk és a fegyverünk, Pravda, 1963. június 29.

A legnagyobb gyűlölködők mondják másokra, hogy gyűlölködnek.

Amióta megválasztottuk Orbán Viktort, ezt halljuk a különböző, vagy nem is olyan különböző pártoktól, hogy gyűlölködik.
Ti vagytok a legnagyobb viszálykodók, még egymással is évek óta folyamatosan marakodtok és még neked, nektek áll följebb?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés