Ezt még érted sem, Viktor!

2019. május 10. 11:56

Gál Mária
Népszava
Orbán kiadta az ukázt, kire kell szavazni Erdélyben.

„A többmilliárdos magyar kormánytámogatásból felvásárolt és kistafírozott médiában azonban szabályos lázadás történt. A foter.ro egyértelmű cinizmussal tudatta, hogy Orbán kiadta az ukázt, kire kell szavazni. A kommentek magukért beszélnek: »Ezt még érted sem, Viktor«, summázza egyike a sok háborgó olvasónak. Az erdély.ma »Ejnye, miniszterelnök úr« címmel publicisztikában üzeni, hogy az RMDSZ-re márpedig nem, a nemzet miniszterelnökétől pedig nem azt várták, hogy az RMDSZ-re szavazásra buzdítson, hanem hogy annak fejére koppintson, és beolvasson a román hatalomnak, amelyet épp dicsérgetett.

Ezen a térfélen, ahol épp Orbán hergelt közel két évtizeden át az RMDSZ ellen, még elevenen emlékeznek arra, hogy ki a rossz és ki a jófiú, és képtelenek követni idoljuk pálfordulásait. Ha a NER tényleg nem ismer határt, akkor itthon is előbb-utóbb oszlani fog a teljes amnézia, felsejlik a távoli múltból legalább egy-egy olyan alapgondolat. Mondjuk mint a »Csuhások! Térdre, imához!«.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő erdélyi?

Ahhoz, h. az erdélyiek képviselőt küldhessenek az EP-be, az RMDSZ-re KELL szavazniuk, sőt, ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor is el kell menni és részt kell venni a választáson!

Nem tudom, ennek a szerencsétlen nőnek ezen mi a nagyon bonyolult. Nincs más út, csak előre. Miért még kikre lehetne szavazni az erdélyi magyar képviseletet megcélozva?

Döbbenet!

Orbán hergelt az RMDSZ ellen?
Mikor? Hazugság a köbön.

Ráadásul egy Soros bérenc vezeti a listájukat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés