Szavazzon Ön is!

2019. május 7. 11:24

Népszava
Népszava
Európaiként nem választhatunk mások helyett, és nem ellenőrizhetjük, mit csinálnak mások. Az EP jelenlegi elnökének, és korábbi elnökeinek közös állásfoglalása.

„Ma a régi bizonyosságokat, amelyekre Európa és a világ a II. világháború vége óta támaszkodik, a hatalomért folytatott versengés új időszakában a fokozódó geopolitikai feszültségek és a »valamit valamiért« elvén alapuló diplomáciai hullám kemény próbára teszik.

Európaiként nem választhatunk mások helyett, és nem ellenőrizhetjük, mit csinálnak mások. Mi a magunk nevében választhatunk és hozhatunk közös döntéseket, nemcsak a saját érdekeink, szükségleteink és értékeink alapján, hanem a minket körülvevő világ szükségleteivel is összhangban.
Az Európai Unió nem olyan tökéletes, mint ahogyan azt talán sokan szeretnék, és nem is olyan tökéletlen, mint amilyennek leghangosabb kritikusai lefestik. De ahhoz, hogy tökéletesíthessük, megváltoztathassuk és megújíthassuk, először is meg kell őriznünk az Európai Uniót.

1979 júniusában tartottak először európai parlamenti választásokat – vagyis negyven évvel ezelőtt. Negyven évvel azt megelőzően, 1939-ben fiatal európaiak egész nemzedéke volt kénytelen egymás ellen harcolni. A II. világháború során 55 millió ember vesztette életét.

Az európai béke és egység sarokkövét azóta is a problémák megoldására, a különbözőségek kiküszöbölésére irányuló együttműködés képezi. Súlyos áron megszerzett tanulság volt, melyet nem szabad elfelejtenünk, nem szabad hagynunk, hogy az apátia és ellenségeskedés háttérbe szorítsa!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Európaiként nem választhatunk mások helyett, és nem ellenőrizhetjük, mit csinálnak mások."

Ugye?

Akkor miért akarjátok helyettem választani a migráció támogatását, és miért akarjátok ellenőrizni, hogy a hazám kiket akar beengedni a saját határai közé?

Válaszok:
Antigoné | 2019. május 7. 12:16

Az eredeti cikk alatt ott vannak az aláírók. Megijedtek, ez nyilvánvaló, hogy nem folytathatják a két nagy frakció rotációját és úgy az egészet, aminek régen olyan jól megágyaztak.

"Európaiként nem választhatunk mások helyett, és nem ellenőrizhetjük, mit csinálnak mások."

Ezért inkább odamegyünk és jól legyarmatosítjuk őket:
Hiszen a portugálok 1415-ben kezdték (EU),
a spanyolok 1492-ben (EU),
az oroszok 1580-ban,
a hollandok 1602-ben (EU),
a franciák 1605-ben (EU),
az angolok (britek) 1607-ben (EU),
a dánok 1620-ban (EU),
a svédek 1638-ban (EU),
a németek szintén 1638-ban (EU),
az osztrákok 1719-ben (EU),
a belgák 1885-ben (EU),
az olaszok szintén 1885-ben (EU),
végül a norvégok 1927-ben.

Nagyon jó elemzés volt a Kossuthon. Felhívták a figyelmet arra, hogy a csucsjeloltseg rendszer nem szerepel sehol leírva az EU szabályainak, pusztán szóbeli megegyezés alapján próbál működni.
Ennek következtében lehet, hogy az egész kitalált rendszer elbukik.

Íme az EU gumipillérei: "...az emberi méltóság, a szabadság, a demokrácia, a jogrend és a béke – az európai életmód alappillérei."
A hét főbűn: kevélység (büszkeség), kapzsiság, bujaság, irigység, mohóság, harag és lustaság (jóra való restség).
A NYOLCADIK, A HAZUGSÁG. Ez valamiért mára elmaradt, talán nem véletlenül...
A hét erény (7 fő erény a 3 isteni (hit, remény és szeretet) és 4 sarkalatos (igazságosság, bölcsesség, mértékletesség, lelki erősség) - ezek kézzel foghatók SEHOL NEM SZEREPELNEK.
A felsorolt "alappillérekre" nem lehetünk büszkék, bár szépen hangzanak és helyi eredményeket is felmutat, ám, hogy az európai népesség fogyóban, a bizonyíték a halál "kultúrájára". Az európai "vezetők" értsd: félrevezetők nyomán a földrész KÉPMUTATÓ, NEM ŐSZINTE. AZ EU visszaszorulása, eljelentéktelenedése nem vonható kétségbe.
Európa egy hatalmas Titanic, amely tudatos, kitervelt döntés nyomán süllyed a mélybe. A luxusgőzössé felcicomázott hajó 3 óra alatt elsüllyedt, ami 10 800 másodperc. Európa eltűnése napban számolva ennyi, uszkve 10 800 nap, ami durván 30 esztendő.
Megbízott ügynök Soros tíz éve kezdte el az akciót, ami azt jelenti:
Még húsz évünk van, ha van.
Megmenekülhetünk: de csak egy feltétellel: ha minden EU-tagállam a hét erény és hét főbűn tudatosítását elrendeli, onnan Brüsszelből, mind a 28 tagállamában.
Ez az egyetlen kiút, ez viszont megbízott ügynök Soros érdekkörébe ütközik, ami ural bennünket.

"Szóval, azért szavazzuk meg az Eurábiai Egybesült Államokat, mert nyolcvan évvel ezelőtt a szocialista náci Hitler lerohanta Lengyelországot."
Bizony és nem azért, mert 1933-ban hangadó-meghatározó zsidó érdekkörök kereskedelmi blokád alá vették a pár éve már tönkretett Németországot, újabb, ezúttal végleges kiéheztetési céllal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés