Az elmúlt években sok vitám volt a 444 nevű véleményerőddel

2019. május 3. 9:39

Puzsér Róbert
Facebook
Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy jobb napjain a 444 nívós, körültekintő és mértékadó tud lenni.

„Az elmúlt években sok vitám volt a 444 nevű véleményerőddel – sokszor éreztem úgy, hogy néhány szerkesztő személyes ellenszenve vagy ideológiai elfogultsága finoman szólva kikezdi a szakmai sztenderdeket. A fölényes nagyvonalúság, mellyel nem veszik tudomásul a valóság jelentős részét, Uj Péter 444-ét rosszabb napjain nem nagyon különbözteti meg G. Fodor Gábor 888-ától. Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy jobb napjain a 444 nívós, körültekintő és mértékadó tud lenni. Plankó Gergő például kétségtelenül újságíróként működik – ilyesmit a kormánymédiában nagyítóval sem találni.

Aki pedig kimagaslik a szerkesztőségből, az az MSZP-Fidesz parkolási panama leleplezője, Ács Dániel. Hősünket nem zavarta, hogy a szálak felfejtése során a balliberális szalonok örökzöld messiását, minden szenteste fényét és Budapest vőlegényét, Karácsony Gergelyt is leleplezi. Az sem zavarta, hogy előbb uniós, aztán meg önkormányzati választások lesznek, ezek az írások pedig cseppet sem segítik az MSZP és a DK terveit. Ács Dániel azt tette, amit minden újságírónak tennie kellene: volt egy ügye, és annak tényeit attól függetlenül feltárta, hogy mit talál. Nem spekulált, nem ravaszkodott: újságíróként működött – s még nagyobb szó, hogy a szerkesztőség beállt mögé. Olyan csoda ez, amilyen az elmúlt harminc és az elmúlt százharminc évben alig esett meg Magyarországon. Tisztelet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszerűen az van, hogy kiadták a kilövési engedélyt az MSZP-re...

Egyébként az is röhejes, hogy a 444-et a 888 fölé helyezi Puzsér... ugye a "diktatórikus" "NER-sajtó" orgánumában bármely kommentelő szabadon uszíthat a Fidesz ellen, bármilyen alpári hangon.... (ugyanígy a szintén "NER-sajtó" mandin...) ellenben az oly demokratikus 444-en KŐKEMÉNY ÉS KIZÁRÓLAG POLITIKAI ALAPÚ ELŐZETES (!) CENZÚRA működik. Fidesz-párt hsz egész egyszerűen meg sem jelenhet, a kommentfolyam 100%-ban (!!) ellenzéki hsz-ekből áll, azok viszont gond nélkül uszíthatnak akasztásra, agyonlövésre, lincselésre...

Válaszok:
emhem | 2019. május 3. 17:14

nincs kilövési engedély az mszp-re. kilövési engedélyeknek csak olyan közegben van értelme, ami központosított és kézivezérelt. ez a magyar nyilvánosságban egyedül a fidesz-birodalomra érvényes.

az mszp-t minden épeszű liberális a háta közepére kívánja.
az mszp-t a fidesz tartja fent: orbán viktor pénzeli a népszavát és az atv-t is.
nem meglepő: leginkább orbán érdeke, hogy az mszp létezzen.

ami meg a 444 888-hoz mérését illeti, az valóban teljesen röhejes. a 444 cikkeit emberek írják, néha elfogultan, néha kevésbé. néha tévednek, néha hülyeséget mondanak, de a cikkeknek mindig van (valós vagy félreértett) tartalmuk.
a 888-at viszont propagandisták írják, a cikkek jelentős részének tartalma sincs, csak hangulatkeltés a céljuk. minőségben (pl. torzításmennyiségben) ég és föld a különbség, pedig hát a 444 minősége sem valami magas.

Puzsér tényleg gondoskodik a szórakoztatásunkról. :))))

https://hvg.hu/itthon/20190502..

"Puzsér számára elfogadhatatlan:

I. Naszályi Márta /Párbeszéd/ – Gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegő."

És így tovább... :)))))))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés