Pert indítok a 444 ellen

2019. május 1. 15:58

Németh Sándor
ATV
Tekintettel erre a tényre, valamint arra, hogy a 444 évek óta hazug és lejárató cikkeket közöl rólam és a Hit Gyülekezetéről, helyreigazítást fogok kérni, és annak eredménytelensége esetén pert indítok a 444 ellen.

„A rólam szóló mai 444 cikk színtiszta hazugság. A hozzám kötött mondatok soha semmilyen formában nem hangzottak el részemről. Az írás szerzője lehetőséget sem adott arra, hogy műve megjelenése előtt az engem érintő tényállításokra reagálhassak. Ezzel alapvető újságírói elveket rúgott fel.

Tekintettel erre a tényre, valamint arra, hogy a 444 évek óta hazug és lejárató cikkeket közöl rólam és a Hit Gyülekezetéről, helyreigazítást fogok kérni és annak eredménytelensége esetén pert indítok a 444 ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 444 pont olyan, mint az itt trollkodó orbánfób idióták: mindenről a Fidesz és Orbán jut az eszükbe. :)))

Még a címadásaikban is. Olyan átkötéseket alkalmaznak, hogy az ember csak pislog. Történjen valami Brazíliában vagy Ugandában, legyen szó a neo-Jobbikról vagy az MSZP-ről, szóljon a cikk az autózásról vagy a gasztronómiáról - bármiből képesek a Fideszre és Orbánra asszociálni. :)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés