Elítéljük a püspök úr ellen indított nemtelen támadást!

2019. április 24. 19:18

Bihar Megyei RMDSZ
Varadinum

Elítéljük a püspök úr ellen indított nemtelen támadást! A magyarellenes tartalmakért bíróságon már elítélt nagyváradi botránylap, a Bihoreanul húsvéthétfőn rendkívül aljas támadást indított Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke ellen

„Elítéljük a püspök úr ellen indított nemtelen támadást!

A magyarellenes tartalmakért bíróságon már elítélt nagyváradi botránylap, a Bihoreanul húsvéthétfőn rendkívül aljas támadást indított Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke ellen. Hatásvadász, lejárató, az újságírói pártatlanságot és a szakmai etikát mellőző, a püspök urat megbélyegző riportban állítanak valótlanságokat.

Nagyváradon ugyanis ismert a riport főszereplőjeként bemutatott hölgy beteges megnyilvánulása. Az elmúlt időszakban az illető nőszemély más egyházi és közéleti személyiségeket zaklatott hasonló módon.

Mindazok, aki ismerik akár a nevezett hölgyet és az ő botrányos ügyeit, akár Csűry István püspök urat, biztosak lehetnek az egyházfő feddhetetlenségében.

Az, hogy most a Nagyvárad szennyújságának számító lapban éppen húsvéthétfőn megjelenhetett egy ilyen iromány, ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy teljes, frontális támadást intéztek a román nacionalisták és a titkosszolgálathoz köthető erők az egyre erősödő magyar közösség és az azt vezető személyek ellen.

Szolidárisak vagyunk Csűry István püspökkel, kiállásunkról biztosítjuk a Királyhágómelléki Református Egyházkerület vezetőjét és annak családját! Erre kérjük magyar közösségünket is, ne hagyjuk, hogy a kétely beférkőzzön sorainkba.

Sok erőt és kitartást kívánunk Csűry Istvánnak, hogy ezekben az embert próbáló időkben is legyen hite átvészelni a támadásokat, együttérzésünket és bátorításunkat fejezzük ki családjának, akiknek el kell viselniük a nemtelen támadások okozta megpróbáltatást, fájdalmat, alaptalan megaláztatást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147319

Ajánljuk még a témában