Egy mozgalomnak nem robotokra, hanem emberekre van szüksége

2019. április 22. 15:40

Steiner Kristóf
444
Mostanában kicsit több támadás ér a full vegán oldalról.

Kik piszkálták egymást többen, az egyik vegán a másikat vagy a nem vegánok a vegánokat? Téged kik támadnak többen? A máshogy gondolkodó vegánok vagy a mindenevők?

Nagyjából hasonló mennyiségű támadást kapok mindkét oldalról. Mostanában kicsit több támadás ér a full vegán oldalról, de ez mindig függ az aktuális hírektől is. Most az a téma, hogy nem vagyok eléggé vegán, de például amikor az egyik lap felkapta, hogy a kutyám növényi étrenden volt, halálos fenyegetéseket is kaptam. Én erre is csak azt tudom mondani, amit mindig tudok mindenre az ideológia kapcsán, hogy extrémizmus mindenhol van.

Te milyen vegán vagy?

Én mindig azt mondom, hogy az ártó szándéktól mentes életben hiszek. Csökkentsük a kárt, amit a létezésünk okoz a környezetünknek, az embereknek, az állatoknak, saját maguknak. Én ebben hiszek, mint veganizmus, de erre nagyon sokan azt mondják, hogy ez bullshit, ez nem veganizmus, ez az én naiv ideológiám.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jajj, dehogy ők csak demokraták , így szeretik egymást.

Ez fullvegán fullbuzi?

"Egy mozgalomnak nem robotokra, hanem emberekre van szüksége"

Ehelyett érdekes módon a legtöbb mozgalom pár ideológusból, és agymentes droidok tömegeiből tevődik össze. A vegánság ideológia. Valláspótlék. Nincs egészségügyi indoka neki, tehát nem tudományos alapokon nyugszik. Ebből következően, szükségképpen egy idő után radikalizálódik, szétesik. Ezt a folyamatot látjuk most, mivel a vegánság egészségre gyakorolt egyértelműen előnyös hatásait a dietetika nem tudja, nem akarja igazolni. Valószínűleg azért, mert igazolhatatlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában