Falovak

2019. április 21. 9:36

Haraszti Gyula
Magyar Nemzet
Fergeteges sebességgel terjedhet a sok dezinformáció.

„Ezt a ködszurkálást pedig próbálják úgy beállítani, mintha Putyin az orosz kémek trójai falovának használná Magyarországot, hogy a hírszerzők szabadon szerezhessenek információkat az Európai Unió­ról és annak intézményeiről.

Ezen persze maguk a jelenleg aktív és egykori hírszerzők is vélhetően jókat kacagnak, miközben jóleső érzéssel töltheti el őket, milyen fergeteges sebességgel terjedhet a sok dezinformáció, vagyis figyelemelterelésre szolgáló álhír, sejtetés, marhaság. Valószínűleg röhögnek a markukba azok a figurák is, akik tényszerűen a hazaárulás gyanújába keveredtek, mert kiszolgáltatták az országot az orosz érdekeknek.

Itt van például Kovács Béla, volt jobbikos európai parlamenti képviselő, aki ellen az EU és intézményei ellen folytatott kémkedés ­miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség.

A KGBéla gúnynéven emlegetett politikusról a saját apja osztott meg különös információkat az ügyészséggel. Az azóta elhunyt apa szerint KGBéla felesége maga volt az orosz Mata Hari, aki egy időben Putyin titkos futáraként dolgozott, miközben becsúszott neki néhány jó kis csempészmeló is, mint a filmekben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés