Az IKEA hadat üzent a hagyományos családmodellnek

2019. április 2. 12:21
Horváth Tamás
888

Képzeljük el, mi történne fordított esetben, vagyis ha egy nagyvállalat a kereszténység és a hagyományos családmodell mellett, esetleg a bevándorlás ellen foglalna állást.

„Úgy tűnik, a haladás bajnokainak nagyon beakadt a Veronában megrendezett 13. Családok Világkongresszusa. Nem elég, hogy a balliberális sajtómunkások egymásra licitálva gyártották a becsmérlőbbnél becsmérlőbb, néhol éppen csak a tényeket nélkülöző cikkeket, az önfeladásban az egész világot kenterbe verő svédek egyik legnagyobb multija, a könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott IKEA is hadat üzent a hagyományos családmodellnek. (...)

Mindenesetre azon azért érdemes lenne elgondolkodni, hogy egy profitorientált multi mégis milyen jogon fogalmaz meg véleményt közéleti kérdésekben, tesz hitet olyan értékek mellett, melyek egyáltalán nem magától értetődőek.

Képzeljük el, mi történne fordított esetben, vagyis ha egy nagyvállalat a kereszténység és a hagyományos családmodell mellett, esetleg a bevándorlás ellen foglalna állást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/146006

Ajánljuk még a témában