Kifelé, de gyorsan!

2019. április 1. 7:49

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Weber nyomorult ember.

„A minap még a parlamentben is téma lettem, amiért annak neveztem Manfred Webert, ami: gyáva sz…rjankónak. Szabó Tímea ugrott neki a miniszterelnöknek emiatt – az a Szabó Tímea, aki amúgy O1G táblák alatt szokott tüntetgetni, és mélyen meg van róla győződve idegbeteg és becstelen társaival együtt, hogy az a demokrácia, míg emez a nácizmus. Persze mindez teljesen lényegtelen és érdektelen, csak azért hozom ide, mert megmagyarázza azt, Weber miért az, ami.

Weber nyomorult ember. Már abban az értelemben, hogy az ember bizony nyomorulttá válik, ha soha nem mondhatja ki őszintén azt, amit gondol. Ennek oka pedig az a bizonyos »soft power«, a civil szervezetektől a sajtóig, amely ma Nyugaton – és különösen Németországban – egész egyszerűen meghatározza a politikusok és immáron az egyszerű polgárok szólás- és gondolatszabadságát is.

Ha ma Németországban nyilvánosan és „visszaesőként” bírálni mered mondjuk a migrációs politikát, rosszat mondasz a migránsokról és jobboldali, keresztény, határozottan konzervatív véleményt hangoztatsz, ne adj’ isten fenntartásai­dat hangoztatod a genderelmélettel kapcsolatban, kirúgnak a munkahelyedről.

Ha politikusként teszed ugyanezt, szintúgy véged van: a sajtó és a »civilek« szét fognak szedni, a nyilvánosság vesztőhelyeire hurcolnak, és pillanatok alatt véget vetnek álmaidnak, ambícióidnak, reményeidnek és karrierednek. A legnagyobb találmány pedig az, hogy mindezt liberális demokráciának becézgetik, s jó Pangloss mesterként ismételgetik, hogy ez a létező világok legjobbika.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Softpower - már maga a szó is szoftpóver - ellen hardpóver.
Nincs más lehetőség mert belemászik a társadalomba ez a
hippigyökerű métely és 2 generáció alatt sem szabadulunk meg
tőle.

Jó, jó, de te is az vagy.

Persze, egyetlen egy módon váltottunk ki magunk ellen a haragot: az egyenes, konzekvens, őszinte beszéddel.
Erre egy példa: mi hangosan kimondtuk, hogy nem kérünk a migránsokból, míg mások csöndben, sunnyogva nem fogadtak be egyet sem. Ők jó gyerekek maradtak, mert nem konfrontalodtak. Mégis, mi tettük jól, mert ha mi nem kezdjük el a valódi beszédet, akkor úgy tűnik, senki .

beszéljünk világosan, ti balliberális idiótái és/vagy fizetett zsoldosai egy olyan ideológiát szolgáltok, ami alantas üzleti érdekeket takargat. Sokszor bonyolult összefüggések vezetnek a felismeréshez, de van, amikor kristály tisztán kiviláglik az undorítóságotok!

Tudod-e miért a demokrácia ünnepe az, hogy a magzatot meg lehet ölni a vajúdás alatt? Azért, ti nagyon hülyék, mert a szervei aranyat érnek. A piszkos szervkereskedők az üzleteiket a liberalizmussal ünnepeltetik, ti pedig asszisztáltok az aljadékok mocskához. Mert többségében szimpla idióták vagytok, de a hangadóitok részesülnek a mocskos üzletből.

Undorítóak vagytok, akire egy egészséges társadalom csak köp egyet!

Egyetértünk. Csak a gyorsabb kéne egy kicsit lassítani, a választások utánig. Arra számítok, hogy a három bölcs megállapítja, hogy Mo- on pont úgy működik a demokrácia, mint a minket támadóknál és erre nekünk hosszú távon szükségünk van és lesz.

Persze, hogy taktikázik. Mást sem csinál hónapok óta, csak taktikázik. Csak hát ritka gusztustalan pondró módra.

Amikor Weber még nem a globalisták ámokfó pancsere volt:

https://www.magyaridok.hu/belf..

Bayer, mint mindig, most is a Vezér seggét nyalja, miután Weber kritizálni merte a hívek felkent uralkodóját...

Pedig Zsótid másképp is beszélt, bár ezt már nyilván szívesen letagadná:

"1993 nyarán hosszas egyeztetéseket követően
a Népszabadság munkatársa lettem. Ne kérdezzék miért,
ma már én sem tudom. Hirtelen jó ötletnek tűnt."

Mostmár másképp beszélt egykori munkahelyéről is, ahogy a Párt azt elvárta tőle, pedig a mondás szerint az ember nem helyez fekáliát arra az asztalra ahonnan eszik/evett...

Volt kitől tanulniuk:

"A legalacsonyabb intellektuális képességgel rendelkezőhöz kell igazítani egy propagandaüzenetet, így biztosan célt ér."

Goebbels


"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

Hermann Göring

Parancsolj, egy kis csemege csak neked, ha már a komcsikat emlegeted:

https://444.hu/2016/08/25/1982..

http://www.sokkaljobb.hu/conte..

Ha elolvastad, bégethetsz is egyet!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés