Karácsony és a jeges vödör

2019. március 27. 17:57

Lánczi Tamás
Mozgástér
Nem csak saját magát, de az őt támogató szervezeteket is készséggel nyakon öntötte.

„Tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mindkét lehetőséget maximálisan kimerítette. Ha jól értjük, a veszteséges zuglói parkolás kapcsán Karácsony nem kevesebbet állított, mint hogy ő tartja a gyertyát a Fidesz-MSZP nagykoalíciónak a kerületben.

Habár Karácsony politikai pályafutását ismerve senkit sem érhet meglepetésként, mégis, jogosan vetődik fel az a kérdés is, hogy miért rúg bele abba a szervezetbe – nevezetesen az MSZP-be –, amely támogatja őt és nulla százalékon álló pártját? Sőt, meg is fordíthatjuk a kérdést: miért fogadja el a szocialisták támogatását, ha ilyen rossz véleménnyel van róluk?

A Fideszben most minden bizonnyal sokan szurkolnak Karácsonynak, hogy ő nyerje meg az ellenzéki előválasztást, hiszen ennyire alkalmatlan személyt Falus Ferenc óta nem jelöltek az ellenzéki pártok. Az egyetlen különbség Falus Ferenc és Karácsony Gergely között, hogy az ominózus jeges vizes vödörrel Karácsony nem csak saját magát, de az őt támogató szervezeteket is készséggel nyakon öntötte.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Zuglóban is összenőtt ami összetartozott.
Fidesz-Mszp pártszövetség."

A Mozgalomnak maradt Dovrev Klára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés