Izraeli orvosok mentették meg Kokit, a palesztin jákópapagájt

2019. március 21. 16:48

A mentőcsapat egy gázai átkelőhelyen felállított műtőben operálta meg a papagájt.

2019. március 21. 16:48

Abdullah Sharaf Facebookon keresztül értesített egy izraeli mentőcsapatot, miután Koki, a jákópapagája, vegyszert ivott – írja a Neokohn az Ynetnews nyomán. A gázai orvosok már lemondtak az állatról, ugyanis annak nyelőcsövét súlyosan károsították a vegyszerek, de az izraeli csapat elvállalta az esetet. A férfi egy gázai átkelőhelyhez vitte házikedvencét, ahol egy ott felállított ideiglenes műtőben megmentették Kokit.

A beavatkozást végrehajtó szervezet alapítója, Avihu Sherwood nyilatkozott a médiának is az ügyben: „Sosem kaptunk hasonló megbízást, de örülünk annak, hogy egy olyan ügyben vehettünk részt, ami az embereket is közelebb hozta egymáshoz” – fejezte ki örömét.

(Nyitókép: Ynetnews)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2019. március 22. 12:07
Istenem, megkönnyeztem ezt a nemes cselekedetet. Izraeliek megmentettek egy palesztin papagájt. Csak ki tudnám verni a fejemből azt a békeaktivista lányt, akit a falurombolásra kirendelt buldózer egész egyszerűen, szándékosan halálra taposott.
Zsolt75
2019. március 21. 21:56
Vegyszert ivott a papagáj. Teljesen hihető.
polnemkor
2019. március 21. 21:24
A zsidók még a palesztin papagájokat is óvják, védik! Megértettük az üzenetet! ☺️
kata56
2019. március 21. 20:37
Nem kéne inkább kicsit örülni, hogy a jákó életben marad és csökkentek a szenvedései???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik