A pitiáner bosszúállás fideszes főbajsza

2019. március 20. 09:17

Az újabb önkényes lépés ha fájni nem is fáj, de azért kellemetlen.

2019. március 20. 09:17
Tordai Bence
Tordai Bence
Facebook

„Ha a pitiáner bosszúállásnak van koronázatlan királya, az csakis Kövér László lehet. A házmesterbe oltott párttitkár lelkületű fideszes főbajusz három munkatársunkat tiltotta ki a munkahelyéről mindenféle indoklás – és, tegyük hozzá, kettejük esetében bármiféle ok – nélkül.

Az újabb önkényes lépés valódi okát már tavaly decemberben, a rabszolgatörvény elleni fellépésünk után elárulta: »„legalább fájjon nekik«. Ha fájni nem is fáj, de azért kellemetlen. Persze adódik a kérdés: az lenne a házelnök feladata, hogy személyes bosszúból az ellenzékkel kellemetlenkedjen, vagy hogy fenntartsa az Országgyűlés törvényes működését? A válasz magától értetődik, ahogy az is, hogy Kövér László sorozatos és törvénytelen önkényeskedésével méltatlanná vált tisztségének betöltésére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgi
2019. március 22. 09:32
Anyád hazudott! Egy retardált kis pöcs vagy! Szerintem gondolkodj el azon,hogy egy nemzet egyik legnagyobb ünnepén, tahóság-e szánalmas fasz módjára provokálni a köztársasági elnököt?! Szerintem, igen! Látszik, hogy suttyó, gyökerek vagytok. Mind egy szálig! Húzzatok haza a pöcsötöket húzogatni!
Lópitzi
2019. március 21. 06:37
Leköpik, festékkel lefújják , inzultálják stb a rendőrt, nemzeti ünnepünkön favágóként sétál oda parlamentben az államfőhöz - még jó , hogy fejsze nem volt nála - jópofáskodni. Mitől van beszarva a mai politikai elit, hogy nem vágnak rendet ezek között az eszelős " ellenzékiek" között ? B+ most ő az hős aki belerondított a nemzet ünnepébe. Elég volt! El kell venni a mentelmi jogát és sittre kell vágni ezt a mocskot.
Negue
2019. március 21. 01:05
Szegény. Igazi debil ábrázat.
IV. Fawkes
2019. március 20. 18:30
Ez egy lapított fejű Puzsér. Annyit is ér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik